Beoordeeld op 29 juni 2023

Heerlijk verblijf gehad in het Landgoed Overste Hof. Mooie schone kamer. Heerlijk geslapen. Mooie grote tv. Er was een klein koelkastje aanwezig en ook een koffiemachine en een waterkoker voor thee te zetten. Thee en koffie waren aanwezig. Echt een top overnachting gehad.

Kamertip: Mooi wandelgebied. Leuke parken dicht in de buurt zoals Mondo Verde, Gaja Zoo en de Botanische tuin.
Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 23 mei 2023

Leuke lokatie en heel gezellig hotel, mooi gelegen. Voelt als oude boerenhoeve. In de omgeving veel te doen. Restaurant was goed, leuk terras aan de vijver. Leuk personeel. Interieur enigszins verouderd, ook wat gehorig.

• Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 21 mei 2023

Fijn hotel!!!! Gastvrijheid met een hoofdletter G. Geheel verzorgd door Coen en zijn collega's! Mooie kamers en prachtige ligging van het hotel. In de natuur, maar alles is dichtbij. IK kom graag nog een keertje!

Beoordeeld op 13 mei 2023

Echt een super plek om lekker te eten en te slapen. Heerlijk na een borrel aan het water zijn we verwent met een overheerlijk 3 gangen diner. Onze dank voor de heerlijke avond! Kamer zijn schoon, goede douch en heerlijk bed.

Beoordeeld op 22 april 2023

Een groene omgeving waar dit speciale boerderij hotel met mooie kamers!
Professioneel en betrokken personeel!
Heerlijk ontbijt en…….
aanrader………………….blijf er dineren….culinaire ervaring!
Uitdagende omgeving om te wandelen en sporten op de Wilhelminatrappen!
We komen zeker terug!!!

Datum van verblijf: april 2023