thomasrose2024
Lebbeke, België

short trip

Beoordeling van Winselerhof
5,0 van 5 bollen5 weken geleden beoordeeld
Verblijf was aangenaam, zeer verzorgd en met warm onthaal en uitstekende dienstverlening.
De vooraf gevraagde reservaties en vragen werden uitstekend vervuld en beantwoord.
Datum van verblijf: september 2024
3.7 km van Winselerhof
8.2 km van Winselerhof
Meer hotels in Landgraaf bekijken
Beoordeeld op 25 augustus 2024

Weer genoten van ons verblijf bij Winselerhof .Heerlijk gegeten bij Pirandello en genoten van het gastvrije terras voor Luigi,s.

Datum van verblijf: augustus 2024
Receptie Hotel Winselerhof, Other van Winselerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2024

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het doet ons goed om te horen dat u wederom genoten heeft van uw verblijf bij Winselerhof. We zijn blij dat het diner bij Pirandello en het gastvrije terras van Luigi's zo in de smaak vielen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf!

Beoordeeld op 23 augustus 2024

Authentiek gebouw, kamers prima met mooie badkamer. Restaurant en ontbijt uitstekend. Als basis voor fietstochten iets minder.

Beoordeeld op 22 augustus 2024

Een zeer goed restaurant met top service! Ook de dame die ons ingecheckt heeft wat top en zeer vriendelijk en een prettige uitstraling. De kamer zelf hebben we een kleine refresh nodig! Verder locatie en sfeer binnen het gehele hotel is top!

Beste Broerder,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u onze service en het restaurant als top heeft ervaren. Het is ook fijn om te weten dat het inchecken door ons team als prettig is bevonden.

Uw opmerking over de kamer nemen we ter harte, en we zullen zeker bekijken hoe we een kleine verfrissing kunnen doorvoeren in de toekomst. We zijn verheugd dat de locatie en de sfeer in het hotel u zo goed zijn bevallen.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Hotel Winselerhof.

Beoordeeld op 18 augustus 2024

Echt weer een fijn verblijf gehad. Met name het restaurant verdient een hoge score. De kamer (in het tuinhuis) was erg warm. Er mag blijkbaar geen airco worden geïnstalleerd van monumentenzorg. Zet dan iig een goede hoge ventilator aan het voeteneinde vh bed. Nu staat er een behoorlijk oude ventilator die je op een tafel moet zetten om hem te voelen. En een sauna plaatsen terwijl je in het bad moet douchen, vinden wij persoonlijk niet een goede keuze. Een inloopdouche was fijner geweest. Ondanks deze kritiek blijven we het een fijne plek vinden. Personeel altijd even vriendelijk.

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw terugkerende verblijf en voor het delen van uw ervaringen. We zijn verheugd om te horen dat u wederom een fijn verblijf heeft gehad en dat ons restaurant Pirandello wederom een hoge score van u verdient!

Uw feedback over de warmte in de kamer, de ventilator, en de badkamerfaciliteiten wordt zeer gewaardeerd. We begrijpen uw punten en zullen zeker kijken naar mogelijkheden om het comfort in de kamers verder te verbeteren, binnen de beperkingen die monumentenzorg ons oplegt.

Het is fijn om te horen dat u ons personeel vriendelijk vindt, en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen op deze fijne plek.

Beoordeeld op 12 augustus 2024

Door vocht veel schimmel of afgebladderde verf op de wanden, deur naar terras gaat moeilijk open, bed was voor ons te hard, warm op de kamer. Van premium hadden wij meer verwacht

Datum van verblijf: augustus 2024
Receptie Hotel Winselerhof, Other van Winselerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2024

Beste Ellisvanvelzen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Uw opmerkingen over de kamer zijn voor ons van groot belang. We zullen de genoemde punten, zoals het onderhoud en het comfort van het bed, met de hoogste prioriteit oppakken om ervoor te zorgen dat toekomstige gasten een betere ervaring hebben.

We hopen dat u desondanks kunt terugkijken op enkele positieve aspecten van uw verblijf en dat we in de toekomst de kans krijgen om u een ervaring te bieden die wel volledig aan uw verwachtingen voldoet.