Official Site
eDreams
Beoordeeld op 20 september 2023

Helaas moet ik in herhalingen vervallen: het was weer A SWELL PARTY! Wij waren weer thuis in Winselerhof. Wel weer wat nieuwe gezichten bij de 'zwarte brigade', maar de overall sfeer is nog immer dezelfde.

Datum van verblijf: september 2023
Receptie Hotel Winselerhof, Other van Winselerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2023

Geachte gast,
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en superleuk om te horen dat jullie je weer helemaal thuis hebben gevoeld bij Winselerhof :) Heel graag tot de volgende keer.

Beoordeeld op 20 september 2023

Mooi gelegen locatie. Kamers die grenzen aan de binnenplaats zijn zeer gehorig. Alle geluiden van de binnenplaats dringen door naar binnen. Er was een "feestje" op de binnenplaats dat leidt tot geluidsoverlast op de kamer. Kamer is zeer donker, vrijwel geen natuurlijk licht. Beperkte ventilatie mogelijkheid. Raam open geeft nog meer geluid van buiten. Beetje "vergane glorie" gevoel in de kamer, verf op de deuren beschadigd, slot functioneert niet 100%. Bediening zeer correct. Restaurant is top.

Geachte gast,
Dank voor uw feedback met betrekking tot uw verblijf bij hotel Winselerhof. Het lijkt erop dat u 2 beoordelingen heeft geplaatst; op de andere beoordeling is kort geleden gereageerd. Nu blijkt uit deze beoordeling wel duidelijk dat u overlast heeft ondervonden van andere, luidruchtige gasten op de binnenplaats en uw kamer zich dus ook daar bevond. U eindigt met een positieve noot: een compliment voor het restaurant en de bediening, waarvoor dank. Dit gaan wij zeker aan hen doorgeven! Nogmaals, onze excuses voor het ongemak.

Beoordeeld op 19 september 2023

Het hotel en de medewerkers stralen gastvrijheid uit. De sfeer is gemoedelijk. Prima kamer, goed bed, fijne verzorgingsproducten op de badkamer en een heerlijk ontbijt. En voor onze hond was er een leuk welkomstpakket.

Geachte gast,
Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van onze Limburgse gastvrijheid - en uw hond ook natuurlijk. Dank voor deze mooie 5-sterren gastbeoordeling en heel graag tot de volgende keer.
Vriendelijke groet, Sandra - Winselerhof

Beoordeeld op 18 september 2023

Mooie kamer. Het was alleen erg warm op de kamer. Waarschijnlijk omdat de kamer helemaal bij het gebouw was, en schuin dak.
Het ontbijt wat erbij zat, was helemaal top, zeer uitgebreid.
Kortom een fijn verblijf gehad

Beoordeeld op 27 augustus 2023

De kamer waar ik in verbleef (46) was warm en had vrij dikke dekbedden. Geen airco nodig, maar dunner slaap-alternatief zou welkom zijn. Ook iets meer vertilatie nodig, rook enigzins muf vooral op de gang naar de kamer toe.

Datum van verblijf: augustus 2023
Receptie Hotel Winselerhof, Other van Winselerhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2023

Geachte gast,
Hartelijk dank voor uw feedback met betrekking tot uw verblijf bij Winselerhof. Wij zullen uw voorstel voor een zomerdekbed zeker niet naast ons neerleggen! Heel graag tot een volgende keer.