2de jaar op rij dat we dit hotel hebben bezocht met ons gezin. Het is een zeer kleinschalig hotel, moderne basic kamers. (Koelkast en airco aanwezig). Zeer verzorgd en proper. Ontbijt is basic, maar lekker en alles is vers. Hebben zelf ondervonden dat wanneer we Spaans praten het personeel in het restaurant sympathieker is dan wanneer je hen in het Engels of Frans aanspreekt.
Aan het zwembad staat aangegeven dat dit slechts om 11u open gaat, maar tijdens ons verblijf konden we er steeds vanaf 10u terecht (17/6 - 2/7)
Wat ons wat tegenstak (maar dit heeft eigenlijk niets met het hotel te maken) is de bende Franse jongeren die net zoals vorig jaar het zwembad komen terroriseren. Dit jaar werden ze kordaat aangepakt door de badmeester.
Er is geen babybad aanwezig, maar de kleuters hebben voldoende ruimte bij de brede trap van het zwembad.
Kamers aan de achterzijde hebben onze voorkeur.
Restaurant Can Miquel is ook zeker een aanrader, dagelijks een menu aan €14
Restaurant la Brassa was voor ons een minder goede ervaring, maar vrees dat we gewoon iets verkeerds gekozen hadden, want wat er rondom ons geserveerd werd zag er lekker uit. Bediening trok op niet veel, onervaren studenten.
Nooit in het lounge gedeelte met zwembad geweest omdat er geen kinderen werden toegelaten.