E-OneNL
Assendelft, Nederland

Ruim opgezet. Resort-gevoel waardig

4,0 van 5 bollen4 mei 2019 beoordeeld
Conclusie: Ruim, Modern en een 'resort gevoel'.

Bezocht in de Meivakantie voor 12 dagen met eigen auto.
Even doorrijden via de Costa Brava om hier in de Costa Dorada toch net even weer iets hogere temperatuur + zonuren te hebben.

Het inchecken verliep vlot en je krijgt 2 kaarten per kamer. De auto kan je even tijdelijk voor de deur zetten om uit te laden. Er is maar 1 bagagekarretje. Op de straten rondom heb je genoeg parkeermogelijkheden, maar op het park achter een slagboom kan ook tegen betaling. Wij mochten op de dag van vertrek even de auto binnen de muren parkeren.

Als je voor het eerst zo over het park loopt krijg je wel een 'resort' gevoel omdat het allemaal laagbouw is (max 4 verdiepingen) en er 3 mooie zwembaden zijn en dito pool en beach bars. Het park is in 2016 gerenoveerd.

De kamer (Junior Suite) is ruim met 40m2 en goed ingedeeld. De tinten zijn fris en modern en de safe, waterkoker en koelkastje zijn gratis in gebruik. Onze pubers van 15 en 13jr hadden 2 aparte bijzetbedden met goede matrassen. Ons 2persoonsbed was 2x2m en had een iets te hard matras voor 12 nachten. De stortdouche en apart toilet zijn ook netjes. Het balkon is ruim met 4 stoelen en droogrekjes. Verder krijg je zwembadhanddoeken (die je kunt omwisselen bij de spa receptie) en badjassen + slippers op je kamer bij aankomst. Bedden worden dagelijks opgemaakt en ik denk dat de schoonmaak om de dag was of het gaat met de Franse slag.

De zwembaden zijn echt fantastisch maar zeker niet verwarmd in Mei. Uiteraard komt er een graadje bij per dag maar met 20 graden is het alleen lekker als je het bloedheet krijgt aan het eind van de dag. We lagen soms bij het Splash bad dat in een grote tuin is gelegen even van het hoofdgebouw af. De bedjes zijn van hoge kwaliteit.

Je loopt ook zo naar de kleine supermarkt en de Otzinger fietsverhuur + midgetgolfbaan. Wij hebben 1 dag 4 fietsen gehuurd voor 12 euro pp en zijn over de lange boulevard gefietst naar Salou en La Pineda.

De gym is vanaf 16 jaar toegankelijk, maar vanaf 18 jaar mag je de apparaten gebruiken. De Spa en binnenzwembad is vrij toegankelijk vanaf 16 jaar en van 10-12u mogen de kleine kinderen plonsen dus is het superdruk. Let op dat een zwemmuts verplicht is in het binnenbad (wij hadden er 2 alvast op Aliexpress besteld voor de vakantie).

Het strand wat voor de deur ligt heeft gratis bedjes van het resort en een Beach bar voor een cortado of cerveza. Tevens kan je er stand-up paddle boards of een kajak huren voor 6 Euro per 30min. Tevens windsurf en waterfiets verhuur bij dezelfde aardige Oostenrijkse uitbater.

De ligging van het resort is wel net buiten Cambrils zelf dus je dient wel een wandeling te maken van 25min naar de winkeltjes en jachthaven. De markt is op woensdag meer in het stadse gedeelte van Cambrils en is veel van hetzelfde.

We hadden zoals altijd HP en dat was perfect. Het eten is echt van goede kwaliteit en met thema's. Tijdens de Azië-avond waren er echte goede sushi's en restaurant kent hardwerkende obers. Het restaurant opent om 19:30 en dan zijn er nog veel tafeltjes beschikbaar. Kom je om 20:15 dan sta je in de rij voor een vrijkomende tafel. Een cola kost bij het diner 2,50 Euro en 1L water 2,20 Euro. De rode wijnen zijn ook van goede kwaliteit en niet 2x zo duur als in de winkel. Tussen de 11-15 Euro heb je een goede tinto (meestal van de Torres familia). Het ontbijt is ook goed met verse eitjes van de bakplaat met spek en geroosterd brood. De croissants en jus d'orange zijn van mindere kwaliteit (droog en niet vers). De koffie uit de (blauwe) bonenmachine is ook prima.

Tijdens ons verblijf was er elke avond wel een live bandje of duo en uiteraard is er een Sports bar met TV schermen voor voetbal. 2 pooltafels in de game room.

Verder zijn er in het hotel tijdens onze periode veel Spaanse families die dit als een Landal/CP uitje zien. De Britse en Ieren die we zagen komen met Jet2Air die waarschijnlijk een goede AI prijs hanteren want die maakten daar allemaal gebruik van. Wij eten en drinken het er niet aan af.

Het hotel verzorgd ook je was, maar wij vonden dat vrij prijzig dus zijn met de wastas naar een lokale wasserette gegaan op 5min rijden (nabij de SPAR). Daar kost een 18kg trommel voor 30min je 6 Euro incl wasmiddel etc. De droger is voor 2 Euro 30min op 60 graden ook goedkoop.

Al met al een aanrader zeker als we het vergelijken met Estival Centurion Playa, H10 Cambrils en Estival Park in La Pineda. Cambrils zelf is een leuk stadje en niet zo massaal en druk als Salou. La Pineda is een beetje ongezellig na onze mening.

Tip: Ga je naar Port Aventura neem dan voor iedereen een Express/Fast Pass, want dat is het echt waard. Voor 34 Euro pp mag je in elke attractie 1x snel instappen. Wij hadden het niet gedaan en hebben in 8 uur tijd op het park maar 6 hoofdattracties kunnen doen. Een dagje (overdekt) shoppen kan in het Central Parc Mall in Tarragona.
Datum van verblijf: april 2019
Kamertip: De bgg hebben tuintjes. Onze kamer was 2133 en zeker aan te raden met de ochtendzon en uitkijk op...
Reistype: Bezocht met familie
5.6 km van Estival El Dorado Resort Cambrils
5.8 km van Estival El Dorado Resort Cambrils
Meer hotels in Cambrils bekijken
Beoordeeld op 11 april 2019 via mobiele applicatie

Wij zijn naar hier gekomen met een dubbel gevoel na het lezen van sommige negatieve reacties op internet maar ik moet zeggen eenmaal hier ter plaatse zijn deze reacties ferm overdreven.

Wij verblijven in de junior suite ( 2033 ) gelijkvloers met zicht op de tuin en onze kamer wordt al iedere dag mooi en netjes gepoetst alsook iedere dag verse handdoeken.

De service is heel goed, MAAR op zijn Spaans ;-)

Dit hotel kan niet vergeleken worden met “resorts” uit andere landen het is en blijft een Spaans resort.

Wij verblijven in half pension en hebben alleen maar positieve dingen te vertellen over de keuken. Zeer lekker uitgebreid ontbijt en het avondeten is iedere avond weer een leuke verrassing. Wij hebben hier al iedere avond een ander thema terug gevonden in het menu ( Vis, Catalaans, Chinees, Mexicaans, noem maar op )

De prijzen van de dranken zijn zeker niet buitensporig ... bv flesje fanta 2,5€ voor 35cl, 1 liter water 2,90€.

Een plus punt is dat de Spa & Wellness iedere morgen ( tussen 10h en 12h ) gratis gebruikt mag worden door gezinnen met kinderen ( badmuts verplicht en ter plaatse te koop voor 2€ stuk )

Voor de rest is het een heel uitgestrekt domein met voor elk wat wils en ja het ligt redelijk afgelegen van Cambrils maar dat heeft zo ook zijn rustige charmes.

Perfecte uitvalsbasis om een mooie wandeling vlak naast het strand te maken, je kan hier letterlijk kilometers wandelen naast het strand op een mooi aangelegd wandelpad.

Wij komen zeker nog terug.

Datum van verblijf: april 2019
Eldorado2013, Director de Relaciones con Clientes van Estival El Dorado Resort Cambrils, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2019

We really thank you your words!! and we look forward to see you again in our resort. Best regards from Cambrils

Beoordeeld op 4 augustus 2018

Wij hebben hier verbleven met ons gezin in mei 2018 om te relaxen maar ook als uitvalsbasis voor een citytrip naar Barcelona en Valencia.
Dit hotel werd recentelijk gerenoveerd en is gewoon heerlijk. Het hotel/resort ligt vlakbij het strand met wandelpromenade en is zo uitgestrekt dat je elkaar niet voor de voeten loopt. Er zijn verschillende zwembaden, voor elk wat wils, omgeven door een grote tuin (ligweides). Voldoende plaats in en rond het zwembad, alsook voldoende ligbedden. Alles is er kraaknetjes en ook de infrastructuur is er goed onderhouden. Wij hadden een familiekamer (type 'suite') die heel ruim, mooi en modern is. Ook op de schoonmaak valt niets op aan te merken.
Zowel het ontbijt als het diner (wij hadden half pension genomen) waren top! Voldoende, uitgebreid, verzorgd, ... kortom, het eten was er heerlijk. Bij mooi weer kan je ontbijten op het terras met zeezicht, enig! Opgelet, bij half pension is de drank 's avonds niet in de prijs begrepen. De lunch (betalend, voor wie niet de all-in formule neemt) is betaalbaar en neem je in het restaurant met overdekt terras bij het grote zwembad.
Voor wie met de auto komt, is er voldoende 'gratis' parking bij en rond het hotel.
Ook de 'kids club' is geweldig, onze kinderen (4 en 8 jaar) waren er helemaal weg van. Voldoende animators (ook reeds in mei) die de kinderen een ganse dag (met rustpauze over de middag) animeren met allerlei activiteiten. Voor ons was dit eerder een combinatie rustvakantie/citytrip, maar hier komen ook veel mensen voor een meer actieve vakantie zoals golf, fietsen, watersport, ...
Hier zal je zeker niet teleurgesteld zijn. Dit hotel/resort is een aanrader!

Kamertip: Er zijn kamers met zicht op de parking. Probeer een kamer te nemen met zicht op de binnentuin of zeezicht.
Datum van verblijf: mei 2018
Eldorado2013, Director de Relaciones con Clientes van Estival El Dorado Resort Cambrils, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2018

Dear Glenn, thanks!

Beoordeeld op 10 juli 2018

We gaan reeds 3 jaar naar daar (sinds de renovatie) en we zijn één en al lof. Nette kamers, alles er op en er aan, een zalige all in en heel behulpzaam personeel aan de balie, het restaurant, de vele bars ... zelf de meisjes die je kamer dagelijks mooi poetsen. Zeker een 5 sterren waard!!! Dit jaar hadden we pech dat we een dokter nodig hadden maar dat was geen probleem, een half uurtje na mijn vraag aan de receptie klopte de dokter op onze kamerdeur. Na enkele dagen kregen we de vraag om te komen reflecteren over de service i.v.m. de dokter. Alles was ook dit jaar SUPER, volgend jaar komen we zeker terug, daar twijfelen we niet aan!

Kamertip: hoe verder van de receptie hoe rustiger de kamers
Datum van verblijf: juli 2018
Eldorado2013, Director de Relaciones con Clientes van Estival El Dorado Resort Cambrils, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2018

Thanks a lot Martine V!!!

Beoordeeld op 18 september 2017

Op 9 september 2017 zijn we gearriveerd voor een 7-daagse half pension vakantie te Eldorado Ressort, Cambrils. Het hotel vinden in de massa is heel vlot verlopen. Alles stond vanaf de peage mooi aangeduid en er is een beperkte parking voorzien voor het hotel die enkel mag gebruikt worden voor check-in en check-out. Bij hoogseizoen staat deze parking waarschijnlijk vaak vol maar bij ons dus gelukkig niet; (oja, we waren met de auto)

Check-in:
geholpen in het Engels en benaderd met een Duits blaadje. Dat wijst erop dat ze nooit gevraagd hebben vanwaar we kwamen of welke taal we spraken. De check-in verliep heel stroef en sereen. Daar is je kamer, daar is het zwembad, daar kan je eten en bol het af.

Parking: er is een beperkte afgesloten parking voor auto's. Ik vermoed een veertigtal plaatsen. Benieuwd hoe het in hoogseizoen is!

De kamer:
bij aankomst in de kamer leek het alsof deze niet gekuist was. Er hing vuiligheid aan de muren, de douche was in kalk, de vloer bevatte haren onder het bed die niet van ons waren, achter de badkamerdeur was er niet gekuist (er lag zand van onze voorganger). We hebben dit een uur later laten weten aan de receptie maar helaas zonder resultaat.

Als overmaat van ramp was ook ons dekbed vuil. Er zat volgens ons lippenstift op of iets anders vuil. Dit hebben we pas gemerkt toen we in bed kropen rond 22uur. We hebben de receptie gebeld en een boertige kuisvrouw kwam langs met een boze blik. Duidelijk tegen haar zin heeft ze beide bedden ververst.

Helaas voor ons bleek dat de kuisvrouw ook de andere dagen geen zin had om te kuisen. Bepaalde plekken waar we bewust een vuil strookje hebben gelegd bleven vuil, zelfs op dag 7. Ook het kalk op de douche stond er nog steeds op.

We vragen ons ook af hoe de grote kuis daar gebeurt bij wissel van een kamer. Op de dag van ons vertrek werd de kamer nog voor onze check-out volledig opgemaakt door de poetsvrouwen. Bizar toch?

Er zaten ook veel kleine beestjes in de kamer. Vooral aan het toilet en aan het bed. Diverse beten aan mijn lichaam getuigen daarvan.

Zwembad:
OK, leuke zwembaden voor kinderen. Ook hier primeerde het uiterlijk weer. De zonnebedden waren voor handen maar als van voor 08u00 gereserveerd door mensen met handdoeken die er pas 4 of 5 uur later kwamen opliggen. Ook een verschillende meldingen hiervan aan de receptie werden droog genegeerd.

Restaurant:
Alles voor all-inclusive, niets voor half pension waarmee ik duidelijk wil maken dat de bedienden meer zicht hadden voor de 'goed betalende' klanten dan voor de anderen. Tafels werden zeer lang niet opgeruimd en de ruimte voor te eten is te klein om het hele ressort deftig te kunnen bedienen.

All inclusive hadden een eigen frisdrank bar maar helaas was het MC-donald frisdrank. Alles aangelengd met water.

Strand:
We hadden vooraf gemaild of er parasols waren voor aan het strand. In de mail zei men ja maar aan de receptie was het anders geblazen. Er stonden inderdaad parasols maar dit waren vaste (die amper schaduw geven, je kent het wel, van die stro'en dingen). Ook deze waren helaas al van 's ochtends vroeg gereserveerd met handdoeken (in ons geval door oude bejaarden die zeeën van tijd hadden). Positief punt: er zijn overal redders aanwezig!

Bediening bar: als je geen Spaans, Catalaans of Russisch kent ben je er geweest. Want Engels of een andere taal kennen ze er niet of weigeren ze te spreken. Heel erg boertig personeel. Zo erg dat ik op de voorlaatste dag zelf mijn mond open getrokken heb en ze in het Spaans gewezen heb op haar afdoend gedrag. Helaas is mijn Spaans niet wonderbaarlijk goed om alles tot in detail aan hen uit te leggen.

Welness:

zeer beperkte welness: stoombad, sauna, kapotte koude douche en zwembad. Voor het zwembad ben je verplicht een badmuts te dragen, maar dit zeggen ze je wel niet vooraf. Betalen dus voor die badmuts of je mag het welness zwembad niet binnen.

Conclusie: het uiterlijke van dit hotel primeert duidelijk op de meningen van de bezoekers. Alles ziet er mooi uit maar heeft zeker zijn keerpunten. Het hotel geniet van het vele eten en de bezoekers die geen eisen stellen. We waren er overduidelijk ook niet het enige klagende koppel en wanneer je iets gaat melden aan de receptie dan bekijken ze je scheef en doen ze er niets aan. Voor ons geen return naar dit 'ressort'. Ik blijf me trouwens afvragen waarom ze dit een 'ressort' noemen. Je moet overal voor betalen 'bv: paraplu kun je niet gebruiken bij regen maar moet je betalen, handoeken moet je huren en mag je maar om de 3 dagen wisselen (wil je dit vroeger dan moet je 1 € betalen), ....

Kamertip: kies kamer met zicht op zee anders kijk je uit op de parking of een dood gebouw
Datum van verblijf: september 2017
Eldorado2013, Director de Relaciones con Clientes van Estival El Dorado Resort Cambrils, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2017

Dear guest,
First of all, let me apologize for not writing you in Dutsch. For sure you can understand English.
We have read your comments and we inform you that we always take in serious all the reviews that we receive from all our clients.
We regret to read that your stay has not been satisfactory : atention in the front office, cleaning of the room, variety of the restaurant, service in the bar……
As you can see in trip advisor most of our guests are happy during their Holiday with us. We have guests of many nationalities, and this is the main reason to have staff speaking several languages at least in the front desk where we can speak dutsch, German, english, russian, french, ukranian, rumanian, italian, spanish and catalán. Concerning your bad review about the restaurant buffet, we do not understand why do you consider that our guest in ALLIN have a better choice than the guests in half board? Everybody have the same variety to choose from our main buffet.
Anyway, we are considering all your comments, but remember for the next time : if you think that you are receiving a wrong service, you should request all your doubts during your stay, not after it.
If you want to contact us, you can send us a mail with all your details.

Beoordeeld op 7 september 2017

Zeker te vermelden er is een adults only zwembad met zicht op de promenade en de zee.de oll inn formule zeer goed.lekker eten .vriendelijk personeel,en een goede ontvangst.
als je kijkt in reisboeken zouden ze zeker moggen vermelden van het volwassen zwembad dat lijkt me een goede tip voor mensen die willen relaxen aan het zwembad.de ligbedden en hemelbedden zijn zeer comfortabel

Kamertip: Best kamer vragen met zicht op zee of op de binnentuin.wij zaten niet ver van het adults only zwembad bij keuze dit mss noteren
Datum van verblijf: augustus 2017