Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke sushi”
Beoordeling van Asia Garden

Asia Garden
Geclassificeerd als nr. 154 van 348 Restaurants in Corralejo
Keukens: Chinees
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
15 maart 2020 beoordeeld

Geen gewoon Chinees restaurant. Niet alleen een Chinese keuken maar ook heerlijke sushi die heel mooi gepresenteerd worden op een boot. We hebben daar meerdere malen gegeten omdat alles wat ze hadden zeer smaakvol was. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank krantje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (955)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 955 beoordelingen

3 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gister avond hadden wij hier gegeten en de volgende dag zijn we gelijk weer gegaan. Het personeel was ook super aardig en we kregen alle twee de dagen een shot om de avond af te sluiten.
Top restaurant, zeker een aanrader!!!!!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank anneliwittermans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2020 beoordeeld

Vandaag gegeten bij Asia Garden. Restaurant ziet er netjes uit.Gekozen voor een tipan wat hier sizzling genoemd wordt.Gloeiend heet opgediend.Rundvlees met groenten.
Gecombineerd met eiernassi.
Omdat de porties zo groot zijn delen we een portie. Precies genoeg voor twee.
Smaakte uitstekend.
Hier komen we zeker nog eens.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 82ruuds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gekozen voor menu B en absoluut geen spijt van gehad. Eten smaakte goed; eend, en zoet zure kip sprongen er uit. Eten komt wel snel achter elkaar. Zin in Aziatisch? Dan zou ik hier zeker heen gaan

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank T-Jensen92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geluncht met soep (klein kopje) en partner loempia (helaas niet warm). Daarna sushi boot die uitstekend was met veel verschillende smaken en partner kipgerecht met gebakken rijst. Dit was allemaal lekker en goed van smaak.
Duurde alleen lang voordat het gerecht van mijn partner kwam en er werd niets over gezegd

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 671debbyk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Asia Garden bekeken, bekeken ook

 

In Asia Garden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding