Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk restaurantje”
Beoordeling van Calù

Calù
Geclassificeerd als nr. 6 van 348 Restaurants in Corralejo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 45 US$
Gegevens restaurant
15 maart 2020 beoordeeld

We hebben hier een keer gegeten . Heel vriendelijk personeel. Jammer dat er koud brood op tafel kwam. Even in de oven en het smaak is een stuk beter. De zeebaars was wat laf van smaak en zat vol graten. De tonijn was wel verukkelijk.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank krantje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Z6840MZdanielec, Proprietario van Calù, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2020

Bedankt voor je bezoek aan Calù. Het spijt me dat je sommige dingen niet lekker vond, zoals de zeebaars. De zeebaars is een vis en heeft botten, zoals alle andere vissen. De smaak waar je het over hebt is de geur van verse vis, waarschijnlijk ben je gewend bevroren vis zonder smaak en zonder botten te eten. Het spijt me ook dat je ons brood niet lekker vond. Ons brood wordt 's ochtends geproduceerd door een panaderia, zoals alle panaderie doen. We halen vers brood en geen bevroren brood dat momenteel wordt verwarmd, zoals in veel restaurants gebeurt. We gebruiken producten van hoge kwaliteit, je bent waarschijnlijk een fan van bevroren smaken en we kunnen je niet gelukkig maken.

Bedankt voor uw bezoek, een groet uit Fuerteventura.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (725)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 725 beoordelingen

19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen aan zonder reservering en gelukkig was er nog 1 tafeltje vrij. Héérlijk gegeten! Tuna tartar met soja, uitjes en cherrytomaatjes. Personeel is súper gastvrij en vriendelijk. Afgelopen dagen hebben we bij andere tentjes gezeten die van dit restaurant heel veel kunnen leren. We komen terug!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank julialisette
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Italiaans gegeten in de haven. Leuk restaurant, we hadden geluk zonder te reserveren hadden we nog een tafel. Heerlijke pasta gegeten en lekkere wijn! Aanrader!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank CarlaMvE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gegeten met oud en nieuw. Menu was goed. En eten ook. Was niet mega bijzonder. Reserveren wel een pre. Eten kwam echt met een een zeeeer rap tempo. Dus niet zo leuk om te tafelen. Geluid van speelhal wel beetje gek.
Aardig personeel.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Anoniem188572
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Italiaans restaurant waar met liefde over de gerechten word verteld. Vooraf aten we de mosselen en tartar tuna beide prima van smaak en goede porties. Als hoofdgerecht de tagliatelli en ravioli vers gemaakte pasta en dat proef je. Als desert de panna cotta en afsluiten met een enorme grote bak cappucino al met al prima gegeten en fijne bediening

Datum van bezoek: november 2019
Bedank pejopeda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Calù bekeken, bekeken ook

 

In Calù geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding