Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Loja
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.114)
Beoordelingen filteren
1.115 resultaten
Waardering van reizigers
900
141
53
10
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
900
141
53
10
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.115 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2019

Uitstekende service, onwaarschijnlijk rustgevoel. Zeer hoge kwaliteit, ook wat de restaurants betreft. Dit is meer dan een droomhotel. Er zou wel werk moeten gemaakt worden voor de bereikbaarheid van het zwembad voor gehandicapte personen.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank 453willyb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2019

Prachtige luxe accomodatie, heerlijke service, vriendelijk personeel en goed eten. Vanaf accomodatie is t een uur rijden naar alhambra / granada en naar malaga. Omgeving is niet veel. Veel olijfbomen. Steden zijn geweldig. Op t terrein kun je wandelen en gratis gebruik maken van fietsen. Er is ook een spa en een heerlijk groot zwembad met voldoende ligstoelen.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank ankie k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2019

Je kijkt je ogen uit, als je na 3 km oprijlaan het hotel en de tuinen, zwembad etc. ziet.
Iedereen is beleefd en attent, de kamers zijn meer dan super en voorzien van alle super de luxe comfort.
De keuken staat zijn mannetje, werkt met verse ingrediënten. Het ontbijt is ook een weldaad, met zelfgemaakte croissants en nog veel meer lekkers, veel keus (te veel, want je wilt alles proeven) en een -al weer- attente bediening.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Peter W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2018 via mobiele applicatie

4 nachten in dit prachtige hotel verbleven.
een zeer vriendelijke ontvangst , in een heel mooi gebouw, gelegen op een stuk grond van 3,5 ha, volledig in de natuur . Een hele mooie 2 persoons kamer met terras en ligstoelen , een grote zitbank en stoel en een bijzonder mooie badkamer met douche en bad. Uitstekende bedden.
Het ontbijtbuffet is extreem uitgebreid , verse sapjes, allerlei eier gerechten, niet om op te noemen zo veel keus.
Tussen de middag lunchen in El Cortijo , kleine snacks of hele maaltijden , wel in augustus , september wespen op het terras.
In de avond hebben we 2x in El Cortijo gegeten , het 3 gangen menu van de half pension , uitstekend met variate over de dagen en 2x in Finca, a la carte , hier wel bijbetalen , maar bij half pension wordt er €50 pp af getrokken. Zeer goede wijnen en zeer goede en prettige bediening. Al het personeel in het hele hotel is zeer vriendelijk.

Het hotel in een mooi complex , in mooie bouwstijl .
Er zijn 2 grote buiten zwembaden met ligstoelen en 3 medewerkers , die je handdoeken uitleggen op de ligstoelen en kussentjes voor je hoofd geven, verder krijg je lekker water en soms fruit en een klein drankje.
Daarnaast is er bij het zwembad veel te bestellen aan drankjees. Alles bij elkaar een bijzonder hotel, zeer goede service en geweldige keuken.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JHPgeniet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

Alles klopt hier! Uitstekende kamer met fijn bed, alles schoon en héél comfortabel. Prachtige locatie, wat een rust en uitzicht, heerlijk én groot zwembad waar je prima baantjes kan zwemmen in een een prachtig aangelegde tuin met ruimschoots voldoende comfortabele ligbedden. Uitstekende restaurants! Van ontbijt tot en met diner. Alle lof voor de medewerkers, zonder uitzondering geven ze je een welkom gevoel, zijn vriendelijk en servicegericht. Hoewel je hier niet meer weg wil is dit hotel een prima uitvalsbasis voor een dagje naar Cordoba, Granada etc.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marianne339
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bobadillaGranada, Manager van La Bobadilla, a Royal Hideaway Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for sharing this great review of your recent stay at La Bobadilla. We are thrilled that you have enjoyed your stay and certainly agree that our dedicated staff plays a key role to our guests' overall experience. The entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience. 

We look forward to serving you again soon.

Best regards,

Manuel Quintana
General Manager
La Bobadilla, a Royal Hideaway Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken