Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schitterende plek voor een heerlijke lunch”
Beoordeling van La Venta de Frigiliana

La Venta de Frigiliana
Geclassificeerd als nr. 12 van 60 Restaurants in Frigiliana
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
15 maart 2020 beoordeeld

Vriendelijke mensen, mooi terras met uitzicht over de vallei, lekker gegeten, verse producten ook uit eigen boomgaard

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 934jolandav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paisalgo, Propietario van La Venta de Frigiliana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden

Muchas gracias!!!! Ya estamos abierto nuevamente con todas las medidas de seguridad.
Un saludo, Cecilia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (211)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 211 beoordelingen

4 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op basis van de recensies kozen we voor dit restaurant. We reserveerden paella voor 3 en moesten een voorschot betalen van 10 EUR. Toen we aankwamen op vrijdag om 20u30 waren we de enige klanten. De gastvrouw bracht ons het menu zodat we voor onze zoon iets konden kiezen. Ze probeerde ons te overtuigen ook een voorgerecht te kiezen maar dat sloegen we af omdat we uitkeken naar de paella die hier zo goed beoordeeld werd. Toen we deze voorgeschoteld kregen en proefden waren we jammer genoeg teleurgesteld. Hij oogde exact zoals op de foto's hier maar alle smaak ontbrak. Het leek alsof de rijst gewoon in bouillon gekookt was en dan in de pan werd gedaan met daar bovenop de te hard gekookte zeevruchten. De paella leek niet te zijn klaargemaakt in de pan waarin hij werd gepresenteerd. De smeuïge, licht aangebakken smaak die je in een goeie paella moet hebben ontbrak hier volledig. Toen onze dochter na 5 minuten een lang donker haar vond tussen haar eten was onze zin helemaal over. Onze zoon had frietjes en kippenuggets. De frietjes waren flauw en smaakten naar niets. We hadden geen zin om dit verder op te eten en vroegen de rekening. Toen deze aankwam bleek het brood dat we ongevraagd kregen apart te worden aangerekend. Dat vonden we niet zo netjes. Daarnaast werd er ook in fluo aangeduid dat de service niet inbegrepen was. Ook dat zagen we nergens anders in Spanje. De prijzen waren hier gelijkaardig aan de restaurants in de regio dus een extra voor service- nog los van een fooi- vonden we overdreven. De eigenaars begrepen niet waarom we zoveel over lieten. Toen we hen zeiden dat we het niet lekker vonden werden ze een beetje lastig. Heel de tijd zaten we trouwens alleen in het restaurant en hebben we geen andere klanten gezien. Een teleurstellende laatste avond van onze vakantie.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank AnneliesV88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paisalgo, Propietario van La Venta de Frigiliana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2019

Lamento su decepción!!! Siempre cuando nos reservan una paella, pedimos un depósito mínimo de 10 euros, que son descontados al final de su cuenta, eso no es el servicio, es una seña, por haber tenido malas experiencias anteriores. Fue su decisión aceptar esa norma de la casa.
Primera vez que un cliente se va desconforme de nuestra paella. La paella fue elaborada en una "paellera", aunque usted diga lo contrario. El arroz al dente, con sus especies, con su pollo y conejo (que por cierto se lo comieron todo) y dejaron todos los mariscos y con muy buen sabor, Si se le ofreció un aperitivo es nuestra manera de tratar al cliente, mientras esperan el plato principal. Luego de servir la paella, tanto el camarero como yo fuimos a preguntar si todo estaba de su agrado. Respondieron que sí, y en ningún momento mencionaron lo del cabello. El menu del pequeño era nuggets de pollo y papas fritas, no entendí que sabor esperaba en unas papas fritas. De todos modos el pequeño se comio las papas y dejó el pollo. El pan que se sirve casero y recién horneado se lleva a la mesa, a menos que el cliente no lo quiera y en ese caso no se cobra, pero el pan no fue devuelta, ya que se lo comieron. El servicio no se cobra como en otros países de Europa. Cada cliente deja voluntariamente lo que considera. También dejó la copa de sangría por la mitad, igual no era el sabor que usted esperaba. Ahora no entiendo si su problema era que en ese momento no hubieran llegado más clientes o la comida no era de su agrado. En ningún momento me sentí incomoda, solo decepcionada de haber preparo una paella con buenos materiales y que ustedes no la disfrutaran habiendo tanta hambre en el mundo.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2019 beoordeeld

We waren de dag voordien al eens langs geweest maar er was een privé feestje aan de gang. Geen probleem.
De dag nadien kwamen we terug. We werden zelfs niet bekeken. Iemand was de planten aan het water geven. Wij vlogen buiten. Want ons mini hondje mocht ook niet mee op het terras.
Planten gingen voor op klanten.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank InneD16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paisalgo, Propietario van La Venta de Frigiliana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019

El día sábado que usted estuvo en "La venta de Frigiliana" efectivamente teníamos una fiesta privada, y todos los sábados cerramos . Bienvenidos son todos los clientes, no aceptamos perros ni pequeños ni grandes, ni adentro ni afuera del restaurante. Es nuestra regla !!!
Lo siento si se siente "No bienvenido".
Lo invito a que nos conozca pero sin su mini perro. De lo contrario se pierde un lugar especial. Siempre es bueno reservar.
Cecilia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bediening en lekker eten van de barbecue.
Mooie locatie met geweldig uitzicht op de bergen en de zee.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Erwin G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paisalgo, Propietario van La Venta de Frigiliana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2019

Muchas gracias por su comentario,
Cecilia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een divers aanbod qua lokaal eten. Leuke, gepassioneerde eigenaren! En een prachtig uitzicht over de baai van Nerja!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Robert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Venta de Frigiliana bekeken, bekeken ook

Frigiliana, Province of Malaga
Frigiliana, Province of Malaga
 
Frigiliana, Province of Malaga
 

In La Venta de Frigiliana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding