We wisten niet wat we er van moesten verwachten. We werden netjes zoals aangegeven op het vliegveld van Malaga opgehaald en naar de bestemming gebracht met een taxi. Op de dag van aankomst moet je zelf voor het eten zorgen maar doordat Miranda je Coin laat zien weet je direct waar je moet zijn en waar je alles kunt vinden. Een Supermercado zit na een korte steile klim eigenlijk erg dichtbij (< 10 minuten lopen). Wij besloten maar in het stadje zelf te eten en onze 1e keuze voor een restaurant was redelijk.
Tijdens de 5 dagen paardrijden werd duidelijk dat de keuze voor deze ranch de juiste was. De omgeving is prachtig en Giles heeft typische Engelse humor. De paarden zien er schitterend verzorgd uit en zijn super braaf en luisteren naar iedere aanwijzing van de ruiter. Met het gezelschap hadden we het ook getroffen. Het was allemaal erg gezellig en het eten dat Miranda (met een hulp) ons voorschotelde was heerlijk ondanks dat ze rekening moesten houden met uiteenlopende wensen (allergieën e.d.).
Op dinsdag hadden we een vrije dag en besloten we samen met 1 van de gasten naar Malaga te gaan. Super makkelijk met de bus in Coin opstappen en eindstation is Malaga. Ook het bezoek aan Malaga was een prima en gezellige dag en een goede break tussen het paardrijden. De terugreis per bus is net zo simpel als de heenreis. 's avonds nog bij een Taperia in Coin gegeten en dat waren echt super lekker Spaanse tapas.
Als 1 van de niet-ruiter gasten kan ik aangeven dat je jezelf bezig te houden hebt maar dat ging probleemloos omdat de ruiters tegen 12.00 uur alweer terug waren omdat ze telkens lekker vroeg vertrokken om te zorgen dat de paarden niet te lang in de hitte hoeven te rijden. Via de gratis Wi-Fi verbinding heb je toegang tot internet en kun je die tijd wel doorkomen. Andere gasten gingen wandelen waarbij Miranda je verschillende wandelroutes kan geven.
Voor een mooi overzicht van deze vakantie (met foto's) om nooit te vergeten, zie: http://www.flickr.com/photos/jordanvanbergen/sets/72157635458088786/