Marco v

Prima hotel

Beoordeling van TRH Mijas
4,0 van 5 bollen6 jul 2023 beoordeeld
Goed hotel! Mooie ligging en prachtig uitzicht. Het was helemaal volgeboekt en het enige negatieve dat ik heb is dat er te weinig parasols zijn en ik het avondeten niet echt geweldig vond. Het ontbijt is super!

Het is er erg schoon en het personeel is super aardig!
Datum van verblijf: juni 2023
Hotel- cmanager, Owner van TRH Mijas, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 9 jul 2023
Beste Marco,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van ons hotel!

Het verheugt ons te lezen dat u genoten heeft van de mooie ligging en het prachtige uitzicht van ons hotel. Het is fijn om te weten dat u de netheid en vriendelijkheid van ons personeel waardeerde. We zijn trots op ons goed onderhouden hotel en ons toegewijde team. We nemen uw opmerking over de parasols ter harte en zullen kijken naar mogelijkheden om dit te verbeteren. Bij het avondeten streven we ernaar om een gevarieerd en smakelijk menu aan te bieden en we zullen uw feedback gebruiken om onze gastronomische ervaring te verbeteren. We zijn blij dat u het ontbijt wel super vond!

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Hartelijke groet,
14.0 km van TRH Mijas
Fitnesscentrum
  • Algotels
1.9 km van TRH Mijas
constitution plaza stars to hotel
0.5 km van TRH Mijas
Pool
8.9 km van TRH Mijas
Meer hotels in Mijas bekijken
Beoordeeld op 4 juni 2023 via mobiele applicatie

Een fijn hotel met zeer vriendelijk personeel. Het eten is in buffet vorm lekker en en zeer uitgebreid. Kamers netjes en schoon met uitstekende bedden. Wij hadden een kamer op de vierde verdieping, dit was de verdieping waar ook het zwembad zich bevond. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd waardoor de ingang op de 5e etage zit.
Het hotel heeft een zwembad met bar waar de tussen de middag kan eten. Wij vonden het een fijn hotel om te verblijven.

Kamertip: Niet alle kamers hebben een balkon.
Datum van verblijf: juni 2023
Hotel- cmanager, Owner van TRH Mijas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2023

Beste Paula,
Hartelijk bedankt voor uw fijne review.

We zijn blij te lezen dat jullie genoten hebben van ons vriendelijke personeel en het uitgebreide buffet. Het is fijn om te weten dat jullie tevreden waren met de netheid van de kamers en de uitstekende bedden. We waarderen het dat jullie de locatie van jullie kamer op de vierde verdieping, dicht bij het zwembad, als prettig hebben ervaren.

Het verheugt ons dat jullie de zwembadbar en de mogelijkheid om daar te lunchen op prijs stelden. We zijn trots op onze unieke ligging tussen het strand en de bergen, en we zijn blij dat dit heeft bijgedragen aan jullie fijne verblijf bij ons.

Hopelijk zien we je snel nog eens!

Director Hotel TRH Mijas

Beoordeeld op 30 mei 2023

Een mooi hotel, gelegen aan de kust. Prima kamers en lekker ontbijt. Een aanrader. Het uitzicht op zee is de moeite waard. Parkeren kon ook op een nabijgelegen veldje. Aan de bar kun je ook nog na etenstijd een pizza bestellen. Handig voor de laatkomers.

Kamertip: Bij het hotel is op een nabij gelegen veldje een gratis parkeerplaat. Wel klein dus niet zeker of je er terecht kan.
Datum van verblijf: mei 2023
Hotel- cmanager, Owner van TRH Mijas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw fijne review.

Wat leuk dat u tevreden was over ons lekker ontbijt en de kamer. Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u in het bijzonder tevreden was met onze gunstige locatie.

Het was een plezier jullie te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Director Hotel TRH Mijas

Beoordeeld op 5 januari 2023

Mooie ligging, kamers alleen erg gehorig, verder prima bedden, badkamer Okay …buffetten ook prima…kerst diner, prima verzorgd werd ook niet zuinig gedaan M het drinken….oudejaarsavond diner ook prima goed verzorgd….en de afsluiter met een feestpakket om het nieuwe jaar in te luiden groot succes ook de 12 druiven ontbraken niet…alleen het eten was veel te veel..
Personeel ook vriendelijk en behulpzaam

Kamertip: Op de 1 e verdieping….heb je terras met gras er voor
Datum van verblijf: december 2022
Félix Reyes, Director General van TRH Mijas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2023

Hartelijk dank voor uw opmerkingen.
Met vriendelijke groet

Beoordeeld op 22 november 2022

ietwat gedateerd hotel, maar prima schoon hotel.
Al het personeel van bediening,receptie tot aan schoonmaakpersoneel allemaal heel erg vriendelijke hardwerkende mensen.
Je voelt je echt gezien en op je gemak.

Datum van verblijf: augustus 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Félix Reyes, Director General van TRH Mijas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2022

Hartelijk dank voor uw bezoek, vriendelijke groeten

Beoordeeld op 3 november 2022 via mobiele applicatie

Fijn hotel, mooie ligging en schoon.
Er hangt een frisse lucht in het hele hotel.
Het ontbijt is heel uitgebreid en alles iedere ochtend vers. Een mooi zwembad met voldoende bedjes. De inrichting is een kwestie van smaak maar de prijs-kwaliteit verhouding is meer dan prima. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Datum van verblijf: oktober 2022
Félix Reyes, Director General van TRH Mijas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2022

Hartelijk dank voor uw opmerkingen.
Vriendelijke groeten