Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (370)
Beoordelingen filteren
370 resultaten
Waardering van reizigers
253
102
10
0
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
253
102
10
0
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 370 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2019

Eén van de beste hotels die we aandeden tijdens onze roadtrip in Italië. We kregen een zeer ruime en leuke kamer toegewezen. Het was er kraaknet. Ook de badkamer was zeer ruim en had een grote inloopdouche. Supervriendelijke ontvangst met een glaasje cava en goeie uitleg om de 5-terre te bezoeken. Het restaurant was heel goed en de wijn was lekker en niet duur. Een heel klein minpuntje: ons terras miste evenwel een tafeltje.

Datum van verblijf: juni 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank tine513
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

Vriendelijke ontvangst, ruime en zeer propere kamers, superrustige ligging in de natuur, lekker en uitgebreid ontbijt ( bijvullen duurt soms lang ).
Goeie uitvalsbasis voor Cinque Terre.
Bij het hotel kreeg je gratis parkeerkaart om aan het station je wagen te kunnen achter laten voor een bezoek aan Cinque Terre.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Nadia007007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2017

Een prima hotel net buiten alle drukte. Moderne ruime, schone kamer en badkamer. Apart en leuk ingerichte eetzaal waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Na borrelen rond het "kampvuur".
Men doet alle moeite om het de gasten het naar hun zin te maken.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Instructor08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2017

Super vriendelijke ontvangst met welkomstdrankje. Je krijgt er onmiddellijk alle praktische info voor een bezoek aan Cinque Terra, Portofino en nog vele andere plaatsjes aan de Ligurische kust.
Ruime kamers (deels) met terras en eigen buitendeur. Veilige privé-parking.
Alles was er kraaknet ! Lekker en verzorgd ontbijt. Ligt aan drukke baan, doch je hebt hier weinig of geen last van.
Super vriendelijke eigenaars. Vergeet zeker niet om een tafeltje te reserveren in het restaurant ! Kies voor het 5-gangen menu en laat je culinair vewennen door Sonia en Michaël !!

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Reizigers_L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2017

Hotel Abetaia is een kleinschalig hotel dat op 5 minuten autorijden van de snelweg ligt. De kamer is mooi en de badkamer is met een inloop douche heel erg fijn in gebruik. Ook is alles netjes gepoetst. Het ontbijt is goed. Het hotel ligt gunstig om Cinque Terra te gaan bezoeken. Je moet wel een auto ter beschikking hebben om bij het Treinstation van Levanto te komen. Algemene indruk is dus heel goed en zeker een aanrader voor andere. De prijs kwaliteit is zeer goed.Je wordt heel goed geholpen met al je vragen door het personeel.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 981sylvia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken