Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pretentieuze bediening ...”
Beoordeling van Les Q Salés

Les Q Salés
Geclassificeerd als nr. 7 van 20 Restaurants in Le Bois-Plage-en-Ré
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 20 US$ - 40 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 september 2020 beoordeeld

De keuze is eerder beperkt (4 à 5 hoofgerechten) Het eten is verzorgd, maar eerder aan de dure kant voor wat er uiteindelijk op je bord verschijnt. De patroon, die instaat voor de bediening, vind vooral zichzelf interessant ...

Datum van bezoek: september 2020
Bedank LucF249
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (444)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 444 beoordelingen

7 oktober 2018 beoordeeld

We vonden dit restaurant na een bezoek aan de markt. Hier was vroeger een oude galerij gevestigd maar dit is opgeknapt door jonge mensen tot een mooi en hip restaurant. Rondom zijn de muren vensters met open openschuivend dak en mooie witte lichte gordijnen voor eventueel veel zon. De suggesties zijn sybliem. De wijnkaart is beperkt en toch redelijk kostelijk. Maar we hebben genoten. Personeel is deels vriendelijk, deels stug, dus op goed geluk af. We komen zeker terug. De vis is zeker aan tebevelen alsook de tartare de boeuf met heerlijke frietjes! Na alle dagen vis was dit eens smakelijk vleeseten!

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank todske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met vrienden. Genoten van het goede eten, de wijn en het dessert!
Bediening kan iets beter, maar was zeker voldoende!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank wilfredv842
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld

Was alweer een jaar of 3 geleden. Lekker a la carte eten zo rond de middag. Heerlijke vega-risotto gegeten. 2 lekkere glazen witte wijn erbij. Lekker.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank sluisfrank999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld

Ik heb er lekker gegeten, maar je moet zeker reserveren. Enkel de afrekening eventjes controleren, er zat een foutje is ;-(

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Nancy N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Les Q Salés bekeken, bekeken ook

Saint-Martin-de-Ré, Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré, Île de Ré
 
La Couarde-sur-Mer, Île de Ré
 

In Les Q Salés geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.