Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Snel naar Londen

Met de eurotunnel ben je zo in Engeland. Ongeveer 35 minuten. Dan binnen anderhalf uur ben je in ... meer lezen

Beoordeeld op 25 februari 2020
olaf s
,
Tilburg, Nederland
via mobiele applicatie
Eindelijk eens door de tunnel per wagen!

Toch gemakkelijk hoor. Het aanrijden per wagen tot op de trein verloopt vloeiend zonder een ... meer lezen

Beoordeeld op 22 november 2019
Barontoo
,
Jabbeke, België
Lees alle 499 beoordelingen
  
Beoordelingen (499)
Beoordelingen filteren
499 resultaten
Waardering van reizigers
199
124
61
38
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
199
124
61
38
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 499 beoordelingen
Beoordeeld op 25 februari 2020 via mobiele applicatie

Met de eurotunnel ben je zo in Engeland. Ongeveer 35 minuten.
Dan binnen anderhalf uur ben je in Londen.
Snel en gemakkelijk.

Datum van activiteit: februari 2020
1  Bedank olaf s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2019

Toch gemakkelijk hoor. Het aanrijden per wagen tot op de trein verloopt vloeiend zonder een probleem. Alles staat zeer goed aangeduid. De rit op de trein is zo voorbij. Het buiten rijden (links) gaat vlug. In zo'n 40 minuten ben je van Frankrijk in Kent, alles inbegrepen (aanschuiven, de rit, het verlaten van de trein).

Datum van activiteit: november 2019
Bedank Barontoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2019 via mobiele applicatie

Het is wat verder rijden, dan dat je met de boot zou gaan, maar voor de hond ontzettend relaxed. Je rijdt de auto de trein in, blijft bij elkaar in de auto en met een 40 minuten ben je aan de overkant om de reis te vervolgen. Een aanrader als je met jouw huisdier reist!

Datum van activiteit: september 2019
Bedank FamilievandenBurg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2018 via mobiele applicatie

Eurotunnel is de vlotste manier om naar Engeland te reizen. Bij het terugkeren waren we wat vroeger en mochten we kostenloos een vroegere trein nemen.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Ieper1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 oktober 2018

Met de trein ben je binnen drie kwartier vanuit Frankrijk naar Engeland. De trein heeft een schema van twee keer per uur. In Frankrijk is de douane controle uitgebreider dan aan de Engelse zijde. Op de pleinen voor de oversteek heb je wat fastfood restaurantjes en een paar winkeltjes. Ook kun je naar het toilet. Op de trein zelf heb je nagenoeg geen voorzieningen, in ieder geval geen voorzieningen voor eten of drinken. Na het verlaten van de trein ben je vrij snel op de snelweg.

Datum van activiteit: oktober 2018
1  Bedank HansN1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken