Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top restaurant!”
Beoordeling van Lettenburg

Lettenburg
Geclassificeerd als nr. 3 van 46 Restaurants in Diksmuide
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
20 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was zeer lekker en zeker voldoende! Het personeel was zeer vriendelijk. De bediening verliep zeer vlot! Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank jarne2066
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (239)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 239 beoordelingen

13 februari 2019 beoordeeld

aangenaam kader, vriendelijke bediening. zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. specialiteit rundsvlees gegrild. zeer grote porties.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank dieten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goede ontvangst en vlotte en vriendelijke bediening. Eten was zeer lekker en zeker ook voldoende. Heel correcte prijs-kwaliteit verhouding, we komen zeker nog terug.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank peterquartier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld

Op vrijdagavond met vier gaan eten. Voor de eerste keer naar dit adres. Het was er om 19 uur niet te druk. We kozen uit de kaart. Kregen vlot ons aperitief en hapje en hadden voor een hoofdschotel gekozen dus geen voorgerecht. Dit bleek een goede beslissing te zijn want we hadden meer dan voldoende (is zacht uitgedrukt). We waren zeer blij met de kwaliteit, de smaak enz. De bediening was vlot en de uitleg over de verschillende entrecotes was zeer goed. Voor ons een adres om terug te keren.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Alchrisal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2018 beoordeeld

Speciaal hier gaan eten voor het vlees.
We hadden Simmental en Aubrac, dit werd geserveerd op een warmhoudplaat op tafel.
In de stukken vlees zaten prikkertjes met de naam van het soort.
Het vlees was goed gebakken en was smaakvol.
De biedening was correct.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank m0nycka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lettenburg bekeken, bekeken ook

Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
 

In Lettenburg geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding