Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“etentje met vrienden”
Beoordeling van Scheeweghe

Scheeweghe
Geclassificeerd als nr. 7 van 46 Restaurants in Diksmuide
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 16 US$ - 39 US$
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
20 maart 2019 beoordeeld

Vriendelijke en spontane bediening, het eten is zeer lekker en verzorgd. De porties zijn voldoende en de desserts maken het plaatje volledig af! TOP!

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pascal G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (95)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 95 beoordelingen

18 februari 2019 beoordeeld

Gezellig restaurant met veel antieke spulletjes.Altijd leuk om terug te komen
De wijnkaart heeft een mooie keuze en prijs /kwaliteit prima.
De Chef en zijn team doet heel hard hun best om de klanten te verwennen.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank ingrid8460
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2019 beoordeeld

Ruim op voorhand reserveren is de boodschap hier, zeker als je op zondagmiddag wil komen. Het restaurant, in gezellige fermette stijl zat afgeladen vol. Toch mochten we genieten van een prima en vriendelijke service. De porties waren majestueus en bijzonder lekker. Zeer behoorlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank johnnima
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2019 beoordeeld

Telkens als we naar Scheeweghe restaurant gaan eten zijn we vol lof over de drie,delijek bediening er over de zeer goed kwaliteit van het eten.Kleine keus van wijnen maar ze zijn steengoed!

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank guyvdl2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gaan eten voor de verjaardag van mijn schoonvader te vieren.
Simpel maar lekkere keuzes.
Alles vers bereid. Als dessert de sabayon genomen. Je hoort de chef hem vers kloppen in de keuken.
Ook op een donderdagavond lekker en verzorgd!
Oudentiek interier die charme uitstraald. Bediening uitstekend.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank florienlecl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Scheeweghe bekeken, bekeken ook

Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 

In Scheeweghe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding