Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke verse pizza's!”
Beoordeling van Roma Uno Eel

Roma Uno Eel
Geclassificeerd als nr. 19 van 46 Restaurants in Diksmuide
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
20 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig vertoeven in de zaak waar een héél vriendelijke gastvrouw je bedient.
Grote keuze pizza's! Aanpassingen mogelijk.
Heerlijke ijsjes.

Datum van bezoek: januari 2019
1  Bedank Eveline W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (22)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 22 beoordelingen

28 augustus 2018 beoordeeld

Door de beperkte hoeveelheid tijd die ik had om iets te eten, deze zaak gepasseerd en binnengestapt. Vriendelijke ontvangst. Enorm veel keuze en qua prijs zeker niet slecht. Ik heb de pizza rusticana gekozen. Niks op aan te merken, ik heb alles opgegeten met veel smaak.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank M0102293
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld

We hadden vanuit ons appartement 3 pizza's en een "kapsalon" besteld. Keurig bezorgd en op temperatuur. Ik ben zelf liefhebber van een eenvoudige pizza en neem dan ook meestal margarita of prosciutto. De prosciutto stond niet op de kaart. Ik vond de bodem iets te slap, maar wel lekker dun.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Theo van H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maartje D, Eigenaar van Roma Uno Eel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2018

Beste Theo van H,
Helaas moet ik veronderstellen dat de reactie die u geplaatst heeft niet voor ons bedoeld is; wij verkopen nl. geen "kapsalon" en ook bezorgen wij niet.
Met vriendelijke groeten, Roberto en Maartje

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Top bediening, rustige omgeving, lekker eten, snelle bediening, houdt rekening met allergieën. Kortom, wij komen zeker terug!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank laurevd1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2018 beoordeeld

Ruime keuze aan pizza's (geen andere gerechten op de kaart)
Lekkere pizza's, groot genoeg én vooral een super vriendelijke dame :-) waar vind je dat nog? :)

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Eten
Bedank 874nienkeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Roma Uno Eel bekeken, bekeken ook

Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 

In Roma Uno Eel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding