Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza afhalen”
Beoordeling van Roma Uno Eel

Roma Uno Eel
Geclassificeerd als nr. 19 van 46 Restaurants in Diksmuide
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
6 september 2017 beoordeeld

Op houtskool gebakken pizza's. Dat is dus echte pizza. Eens ter plaatse gegeten met een goede Italiaanse wijn een Grappa.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank guyvdl2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (19)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

10 - 14 van 19 beoordelingen

18 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben er een 7tal pizza's besteld. Bediening was er zeer vriendelijk, je voelt je er zeer welkom. Alle bestelde pizza's waren zeer lekker, goed van portie en met meer dan voldoende beleg. Er was ook gevraagd naar een extra pikante en ook die was zoals het hoorde. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
1  Bedank ChrD75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2017 beoordeeld

Lekkere pizza's, versgemaakt door chef Roberto, vriendelijke bediening, zeker de moeite om eens langs te gaan. Open na 17u.hui

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 895dirkd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2017 beoordeeld

Als je zin hebt in een lekkere vers gemaakte pizza ,dan moet je zeker hier in Diksmuide eens langskomen Op slechts 50 meter van de Grote Markt vooraan in de winkelstraat .
Zeker weten je komt nog terug !

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank _waltercant
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2015 beoordeeld

gerund door Itiliaanse kok en nederlandse gastvoruw. Super combinatie. vriendelijke ontvangst met super echt italiaanse pizza. Onze zoon wilde iets anders, geen probleem de kok maakt een speciale pizza.
Op de kaart allen pizza, en een lasagna.

Datum van bezoek: november 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
4  Bedank MSCHEPERS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Roma Uno Eel bekeken, bekeken ook

Diksmuide, West-Vlaanderen
Ieper (Ypres), West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 
Diksmuide, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen
 

In Roma Uno Eel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding