Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (42)
Beoordelingen filteren
42 resultaten
Waardering van reizigers
33
8
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
33
8
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 42 beoordelingen
6 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De gevel en voorbouw zijn prachtig gerenoveerd. Om de kamers te bereiken, wandel je door de tuin naar een nieuwbouw, welke in orde en zeer netjes is. Het gebrek aan karakter hier, maakt de ontbijtruimte zeker goed! De gratis parking is een fijn pluspunt. Zeker door de prachtige ligging op de grote markt. Een absolute aanrader!!!

Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
Bedank Nadja2640
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld

Deze B&B ligt ideaal om verschillende fietsroutes te doen in de streek, ligt ook maar 20 km van Middelkerke-Nieuwpoort. Met de fiets ben je er in een uurtje. Onderweg genieten van de natuur. Jammer dat het regende en we van de tuin geen gebruik konden maken om te relaxen in de zeteltjes.

Kamertip: Hotelkamer in tuin boeken
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank swemvriendin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het marktplein gelegen naast een lekkere brasserie kan je in de achtertuin overnachten. De kamers zijn heel net. Perfecte bedden. Zeer goede douche.
Heel klein puntje: je hoort veel geluid van op de nachthall.
Ontbijt zeer in orde. Heel vriendelijk eigenaars. Perfecte afgesloten parking.
Om over te doen...

Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
Bedank GS59Gent_Belgi_
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld

de kamers waren echt de moeite ,de gastvrije ontvangst van de gastheer springt direct in het oog ,een echte aanrader .Het ontbijt was echt uitgebreid ,wellicht misschien een een minpunt voor de andere eetgelegenheden in de buurt ,want als ge daar s,morgens genoeg van binnen krijgt ,heb je genoeg voor de ganse dag .Tot slot de prachtig en smaakvolle inrichting verdiend een pluim!!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank etienne t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld

zeer mooie B&B.
héél ruime kamers, met badkamer en toilet apart.
op wandelafstand van salons st. germain, handig om dan te kunnen overnachten.
Bij het ontbijt ontbrak er ons niets.
Het ligt in het stadscentrum dus een goede uitvalsbasis om de westhoek te bezoeken.

Kamertip: rustig, geen lawaai
  • Verbleef: juli 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Myriam V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken