Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (25)
Beoordelingen filteren
25 resultaten
Waardering van reizigers
18
7
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
18
7
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 25 beoordelingen
Beoordeeld op 21 maart 2019

Heerlijke B&B! Onlangs met mijn dochtertje een nachtje verbleven.Warm onthaal door de vrouw des huizes. Heel gezellige zolderkamer met alle moderne comfort aanwezig. Het ontbijt was top. Allemaal lokale en ambachtelijke producten en zeer ruim aanbod.
Ook een mooie tuin, wij komen terug. Dikke aanrader!

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BartV1818
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2018

De ruime kamers stralen rust uit. Zelfs in die dagen waar de t° boven de 30 graden piekte was het heerlijk slapen. De constructie van de kamers zorgt ervoor dat het altijd koel blijft. Na een goede nachtrust een lekker bio-ontbijt, dan kan je dag niet meer stuk.

Blijf je zaak zo verder runnen Monica, goed bezig!

Kamertip: Ruime kamers met alle nodige comfort.
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank MiaDeSwaef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2018

We hadden een heerlijk verblijf in deze B&B. Ruime kamer en badkamer. Rustige en groene omgeving dicht bij het centrum. Prima bio-ontbijtjes die door onze hartelijke gastvrouw Monica met zorg bereid werden. Veel informatie om te wandelen en fietsen. Kortom: we hebben zeer genoten!

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank MarliesTim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2018

Fijne B&B met top gastvrouw. Goede locatie aan de rand van Diksmuide tussen het groen en uitvalbasis om de Westhoek te bezoeken. Grote gezellige kamer. Lekker ontbijtje met streekproducten. Honesty bar met plaatselijke bieren. Gratis fietsen beschikbaar en veel info voor uitstapjes in de streek. Aanrader, niet twijfelen om te boeken als er plaats is.

Kamertip: 1 kamer beneden toegankelijk voor minder mobiele gasten.
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jeroenpersyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2018

Wat een gastvrouw! Met hart en ziel runt zij deze B&B!
Ondanks de hitte was zelfs slapen onder het dak geen enkel probleem. Wil je schaduw of zon, er is altijd wel een plek of bank in de tuin waar je kan vertoeven.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Wendy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken