Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 165
Hotels.comUS$ 165
PricelineUS$ 176
TravelocityUS$ 165
Orbitz.comUS$ 165
HurbUS$ 207
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (156)
Beoordelingen filteren
156 resultaten
Waardering van reizigers
90
55
6
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
90
55
6
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 156 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2022

De kamer was lekker fris en zeer verzorgt.
Inrichting was zeer modern en voorzien van alle comfort.
De badkamer was prachtig en het ontbijt zeer uitgebreid.
De onthaalmedewerker maakte ons er direct attent op om de blauwe schijf te zetten voor de volgende morgen.

Datum van verblijf: juli 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kriskethijs
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2022

Het onthaal was zeer hartelijk in dit hotel, en ging supervlot! We kregen nog wat info mee over een stadswandeling, en waar te eten. De kamers waren mooi en modern ingericht, en goed geïsoleerd naar de gang toe. De douches waren prachtig, maar helaas ook wel superglad, ik kan me best inbeelden dat dit niet makkelijk is voor ouderen. 's nachts hebben we wat overlast gehad door straatlawaai, en het was jammer dat we zelf de temperatuur van de kamer niet konden regelen. Het ontbijt was schitterend! Veel soorten brood en fruit, en de mogelijkheid om eitjes te vragen. Wel jammer van het glutenvrij brood, dat wel aanwezig was, maar ergens in een hoekje nog in het plastiek zat. Heel vlotte en vriendelijke check-out. Over all zeer tevreden, we keren zeker nog eens terug!

Kamertip: indien mogelijk een kamer achteraan kiezen, om minder last van straatlawaai te hebben
Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Reilatan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 mei 2022

Perfect accommodatie met vriendelijk personeel, ruime kamer en uitgebreid ontbijt. Parkeren bij het hotel kan voor 2 uur met blauwe schijf. Op 2 minuten loop afstand zijn er ruime gratis parkeer gelegenheden.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 285raim
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 februari 2022 via mobiele applicatie

Hotel is ten zeerste aan te raden.

Geweldige ligging met uitzicht op de ijzertoren.
Smakelijk ontbijt en genoeg restaurants in de omgeving.
Mooi streek, vooral als je interesse op w.o. liggen.
Ook mooie fietsroutes..

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marina C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2021

Met 5 (2 stellen en 1 solo) verbleven we hier in verschillende kamers en allen waren we zeer tevreden. Het ontvangst, de kamers, het ontbijt en de prijs die er tegenover stond: we waren van alles zeer tevreden! Bedankt voor het aangename verblijf!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Jess_theoneandonly
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken