Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
TripadvisorUS$ 162
Booking.com
PricelineUS$ 167
TravelocityUS$ 162
Hotels.comUS$ 162
Orbitz.comUS$ 162
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (150)
Beoordelingen filteren
150 resultaten
Waardering van reizigers
86
54
5
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
86
54
5
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 150 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2021

Wij verbleven in een 3 persoonskamer die zeer recent vernieuwd was. De kamer was zeer ruim en hedendaags ingericht, de badkamer heel mooi en voorzien van alle modern comfort.
We werden vlot, vriendelijk en professioneel ontvangen.
Ondanks het feit dat het hotel langs en drukke doorgangsweg ligt, hebben we weinig last gehad van lawaai.
Het ontbijt is zeer uitgebreid met voldoende verse producten die continu worden bijgevuld.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank veroniquee2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2021

Ik km ondertussen al enkele jaren in hotel Pax. Pauline en Steven doen er echt alles aan om je verblijf perfect te laten verlopen. Elke dag opnieuw staat er een fantastisch ontbijtbuffet voor je klaar. Ontbijten om 06.00Hr omdat je die dag vroeger wil vertrekken geen probleem. Heb je een lunchpakket nodig voor onderweg, dan staat dat gewoon klaar.
Super service en super vriendelijke mensen. Het voelt elke keer weer zoals thuiskomen.
Bedankt Pauline en Steven.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 905patrickc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2021

We kenden het hotel niet en wisten niet wat we moesten verwachten. We hebben ons gebaseerd om de website van het hotel. Maar onze review is duidelijk. Dit is een schitterend hotel met een vriendelijke ontvangst, goede uitleg, klantvriendelijk, proper en gezellig ! Een prachtige omgeving en een schitterend ontbijtbuffet ! Wij komen zeker terug !

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank jandV4538TO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2021

De kamers werden onlangs zeer mooi gerenoveerd! Het personeel was zeer vriendelijk en stond open voor elke vraag. Er was ook voldoende tijd om ons enkele toeristische of gastronomische tips te geven. (Elektrische) fietsen kunnen veilig gestald worden in een garage en er is mogelijkheid om de batterijen op te laden.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Eric L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2021

Heerlijk verblijf in het hotel. Super vriendelijke mensen die er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontbijt met veel verse ingridienten inclusief brood van de echte arme bakker. Moderne kamers met alle comfort en super proper.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank markjan4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken