Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De Windhoek
Hotels in de buurt
Hotel Pax(Diksmuide)
Gratis annuleren tot 01/06
Boek nu, betaal bij aankomst
134 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Bloom(Diksmuide)
Gratis annuleren tot 30/05
Boek nu, betaal bij aankomst
112 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Boek nu, betaal bij aankomst
124 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
ibis Styles Nieuwpoort(Nieuwpoort)(Heel veel waar voor je geld!)
107 US$
99 US$
ibis Styles
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 26/05
109 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
113 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 31/05
Boek nu, betaal bij aankomst
93 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel 'T Heilig Genot(Westvleteren)
118 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 31/05
Boek nu, betaal bij aankomst
65 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
Beoordelingen (25)
Beoordelingen filteren
25 resultaten
Waardering van reizigers
24
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
24
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 25 beoordelingen
30 mei 2017 beoordeeld

Gelegen in een rustige omgeving, prima uitvalbasis naar natuur en zee, ruime, frisse, rustige kamer(het was warm weer), gevolgd door een heerlijk uitgebreid ontbijt en supervriendelijke mensen, een aanrader !

Verbleef: mei 2017, reisde met familie
1  Bedank Christa V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2016 beoordeeld

Voor de 2de keer zijn we blijven overnachten in deze B&B. De ruime familiekamer is nog even kraaknet, mooi en gezellig als enkele jaren geleden. Het ontbijt nog even uitgebreid, gewoon fantastisch. Gezellig, rustig én vriendelijke ontvangst!
Een aanrader tot en met.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
1  Bedank Gerdje W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben deze B&B uitgekozen omdat wij naar een trouwfeest moesten in de buurt. Wat was onze keuze een schot in de roos. Marleen en Dave ontvingen ons met open armen. Uitgebreide rondleiding en al de nodige uitleg. Super! Mooie kamer met ruime badkamer. Alle luxe is aanwezig. Groot ligbad, douche, producten, vele handdoeken,...maar vooral super clean !! Zeer goede matrassen, een aparte tv-hoek met digitaal aanbod, gratis Wifi en koffie-en theefaciliteiten maken het comfortgevoel nog completer. Nog niet gesproken van de zeer rustige en stille omgeving waarin deze mooie villa gelegen is. Na een zeer goede nachtrust werden wij verrast door een zeer uitgebreid ontbijt met alles wat men kan wensen. Geen moeite was teveel om ons een heerlijk omeletje op ons bord te toveren. Heerlijke koffie, vers fruitsap en een gezellige babbel maakten dit uitgebreid ontbijt tot een fantastisch ervaring. Marleen en Dave doen er alles aan om je thuis te laten voelen en daar slagen ze voor 200% in. En met zo'n prijs ligt de verhouding prijs/kwaliteit dan ook zeer hoog. Van ons zeker een 5 sterren waard. Van harte dank Marleen en Dave voor dit fantastisch verblijf. We komen zeker nog eens terug.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
1  Bedank Jamy G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2016 beoordeeld

De eigenaren van de Windhoek zijn hele lieve mensen die je een heerlijk verblijf willen bezorgen. De kamers zijn heel ruim, zijn voorzien van lekkere bedden alles is superschoon. Het ontbijt is erg uitgebreid. Koffie en thee in overvloed, vers fruit, tomaten, komkommer, zelf gebakken cake, zelfgemaakte jam, eieren gekookt, gebakken, omelet of roerei je kan het gewoon kiezen en het wordt bereid. In de directe omgeving liggen een aantal badplaatsen. De restanten van WO I zijn in de omgeving rijkelijk terug te vinden. Kortom een bezoek hier is een echte aanrader.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jim Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 maart 2016 beoordeeld

Echt een fantastische b&b met toffe eigenaars, grote kamer met grote badkamer en het ontbijt is een feest! Echt een aanrader Wij komen elk jaar terug En in de omgeving is het natuurlijk interessant om de vele oorlogsmonumenten te bezoeken!

  • Verbleef: april 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jens V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken