Beoordeeld op 22 augustus 2020 via mobiele applicatie

We wonen in Koksijde en komen regelmatig naar de boerenmarkt op zaterdag. Meestal drinken we iets op het terras
Een koffie voor 2,5€ met een obligaat koekje. Onmiddellijk te betalen. In 2020 is er nog geen WiFi, maar enkel voor hotelgasten. Heel kleinzielig. In de toiletten hangen camera’s, zeker bij de heren. De bediening is ook matig. Op de markt zijn betere terrassen.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 16 augustus 2020

Niet echt een hoogvlieger. Het is net een fabriek. Ons eten kwam voor onze drank en we zaten nog geen 5 minuten neer. Bier was niet fris. Eten was middelmatig. Bij ons zeggen ze dan : " ander en beter".

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 11 juli 2019 via mobiele applicatie

Lange wachttijd, niet gezellig terras en nogal prijzig. Interieur binnen is wel mooi. In de zomermaanden is het soms zeer vroeg gesloten ā€˜s avonds ook in het weekend. Jammer met de ligging op de markt. De kindjes wouden een ijsje die eigenlijk zonde was van het geld.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 17 oktober 2017 via mobiele applicatie

Dit gezellig familiehotel bevind zich op de markt van Diksmuide.
Je kan van uw aperitief genieten op het terras met mooi uitzicht . Het volledig vernieuwd restaurant doet u automatisch een tafeltje reserveren voor lunch of diner.
Bij het ontbijt zijn de ambachtelijk, krokante, ronde pistolets in de streek waar ik woon alvast niet meer te vinden.
Van bij uw check-in voelt men zich door de uitbaters super onthaald.
Een aanrader dus.

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 26 augustus 2017 via mobiele applicatie

Croque monsieur. Besteld...lag heel weinig kaas en hesp tussen...1 vierde van de oppervlakte van de sneetjes.. Groentjes waren er gewoon opgesmeten.. Gelukkig kom.ik.nooit meer in West vlaanderen... Overal in het zak gezet!!!

Datum van verblijf: augustus 2017