Biker

Vriendelijk onthaal en alles naar wens

Beoordeling van Hotel Les 3 Cles
4,0 van 5 bollen7 jan 2022 beoordeeld
We waren met familie , bestaande uit 16 personen. Er werd rekening met gehouden dat alle kamers in elkaars nabijheid lagen. Voor twee van de dubbel-kamers kregen we zelfs twee grotere familiekamers, wat interessant was om 's avonds gezellig samen te zitten.
Op de kamers was koffie en thee aanwezig; ook kleine koelkast was interessant.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, je kon niets misvragen.
We hadden onze mountainbikes mee en kregen één van de zalen toegewezen waar we die konden achterlaten. Het was slecht weer zodat de fietsen zeer vuil waren... geen probleem: kregen een tuinslang zodat we die konden reinigen.
Ook het eten en ontbijt was zeer goed.
Het hotel ligt aan een druk kruispunt, maar dat wisten we op voorhand. Met de fiets zit je in no time in een rustige omgeving. Ook dicht bij Namen voor een uitstapje.
Datum van verblijf: december 2021

11.9 km van Hotel Les 3 Cles
          16.7 km van Hotel Les 3 Cles
          Meer hotels in Gembloux bekijken
          Beoordeeld op 25 juli 2021

We hadden een heel ruime en nette kamer en badkamer. Bed heel goed,koffie en thee op de kamer.Ligt langs een drukke weg maar op de kamer weinig last van. In de buurt weinig te doen. Restaurant biedt dagschotel aan €11.Ontbijt alles wat nodig is. Heel vriendelijke meneer die het ontbijt verzorgt evenals de dame aan de receptie bij het uitchecken . Het personeel in het restaurant ,in het bijzonder die ene ober die ons totaal negeerde ondanks het niet zo druk was, kan wat vriendelijker zijn

Datum van verblijf: juli 2021
          regis horgnies, Propriétaire van Hotel Les 3 Cles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2021

Beste Annick
          Dank u voor uw feedback
          Tôt binnenkort!
          R.horgnies

Beoordeeld op 17 oktober 2020

Een heel goed hotel met prachtige kamers die tip top in orde zijn.
          Een restaurant met een goed aanbod.
          Een bar met plaatselijke bieren, enorm goed om eens te proeven.
          Bediening was top, en het personeel was heel vriendelijk.
          Gewoon top.

Datum van verblijf: oktober 2020
          regis horgnies, Propriétaire van Hotel Les 3 Cles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2020

Beste Gilbert

Dank u voor uw message,

Hoogachtend,

R.horgnies
          Hotel les 3 cles

Beoordeeld op 11 september 2020

Voor een 4 sterren hotel met bijbehorende prijzen mag je meer verwachten. De kamer welke we hadden was zeer gedateerd en er hing een hele muffe lucht. Personeel was onvriendelijk.

Bed lag daarin tegen wel goed!

Datum van verblijf: september 2020
          Beoordeeld op 26 augustus 2020

Zeer kleine kamer, geen warm water en geen druk op het water. Veel lawaai in de kamer naast ons. De klachten hadden totaal geen gehoor aan de receptie. Mij zien ze daar niet meer terug. Een gewaarschuwd man is er 2 waard...

Datum van verblijf: augustus 2020
          regis horgnies, Propriétaire van Hotel Les 3 Cles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2020

Alles werkte !
          gaat akkoord dan sarac5674: niet betrouwbaar !

Beoordeeld op 30 juli 2020

vriendelijk personeel. op de kamer was niet aan te merken. Terras was zeer klein kon amper 1 stoel op. is meer geschikt voor zakenlui dan voor toeristen denk ik. Ook de ligging niet sensationeel aan een druk kruispunt;

Datum van verblijf: juli 2020