Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Orbitz.com
Priceline
Vio.com
Algotels
Expedia.com
Hotels.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (266)
Beoordelingen filteren
266 resultaten
Waardering van reizigers
65
89
51
29
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
65
89
51
29
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 266 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juni 2023

Goed hotel met subtropisch zwembad, uitstekende keuken.
Kamers niet te groot, maar genoeg voor 1 koppel.
Kamers rond het zwembad, met terras aan het zwembad, auto geparkeerd onder afdak, net voor de deur van de kamer.
Badjas en slippers ter beschiking.
Mogelijkheden om koffie of thee te zetten.
Top ervaring, gaan zeker terug in oktober, gaan trachten terug kamer 1 te nemen (indien we de keuze kunnen maken)
Mooie wandelingen te doen aldaar.
Ter info: Durby zeeeeer druk, parking is bijna mission impossible.

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jedai006
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alexandre Willems, Propriétaire van Tropical Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2023

Wij danken u voor uw appreciatie. Tropical Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2023 via mobiele applicatie

Goed hotel met subtropisch zwembad,geen grote kamers maar alles was ok,,gelegen op een 2 km van Durbuy wel een stevige wandeling met steile heuvels,,goed ontbijt met vriendelijk personeel,,gelegen in een zeer rustige omgeving voor herhaling vatbaar,,

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ludo-linda
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alexandre Willems, Propriétaire van Tropical Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2023

Hartelijkdank voor uw appreciatie. Tropical Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2022 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel op ongeveer 1,5km v/h centrum van Durbuy. Grote gratis parkeermogelijkheid, vriendelijk personeel, zowel aan de receptie als het onderhoud en restaurant personeel. We verbleven 2 dagen als koppel met hond om de kerstmarkt van Durbuy te bezoeken. Durbuy zelf is een ramp om te parkeren, superdruk van verkeer, overal betalend parkeren. Te voet van hotel naar Durbuy is te doen, alleen hou er rekening mee in het terugkeren dat het redelijk steil omhoog gaat, niet ideaal als je juist zwaar gegeten of gedronken hebt 😀. We hadden een kamer type 2 achter het zwembad, ruime kamer, genoeg plaats om onze golden retriever zijn slaapmand te plaatsen, open kast die voldoende groot is om je kledij voor een weekend in op te bergen, tafeltje met 2 zeteltjes en nog een stoel, tv met de gewone zenders, goede bedden en wat ik wel super vond dat in het gehele hotel, ook op de kamers een airco/lucht -lucht watmtepomp aanwezig was, individueel bedienbaar dus zowel voor warme als koude dagen een energiezuinige oplossing, overal in het hotel was het lekker warm en buiten was het -2gr.. Badkamer niet te groot maar voldoende, enkel de waterdruk van de douche was beetje zwak maar dat is misschien normaal voor de Ardennen.... De kamer was wat gedateerd maar alles was aanwezig en werkte wat je nodig hebt voor een weekendje Durbuy. Geen wast tapijt maar stenen vloer dus ideaal als je een 4voeter mee hebt.
Ontbijt is voor zijn 15€ zeker in orde, brood/ koeken/ vers fruitsap/ verse fruitsalade/ allerlei soorten beleg/ hard en zacht gekookte eitjes/enz enz, enkel als je roerei/spek met ei...moet je 5€ bijbetalen, dat vond ik beetje vreemd maar we waren tevreden met alles wat wel inbegrepen was en....lekkere koffie!
Prijs/kwaliteit een aanrader, dicht bij Durbuy maar niet in de drukte van het verkeer, de avondkeuken hebben we niet geproefd (teveel lekkers op de kerstmarkt) . Ook van het zwembad hebben we geen gebruik gemaakt, is wel speciaal, zeker voor de Ardennen, je waant je ergens in een warm land. De fitness hebben we bekeken, jammer dat er geen loopband staat, meeste toestellen is met gewichten.
Conclusie: wij vonden het zeker ok voor de prijs dat we betaald hebben, hebben een super weekend gehad, zowel op de kerstmarkt als in het hotel 👍

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JurgenDB8800
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alexandre Willems, Propriétaire van Tropical Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2022

Hartelijk dank voor de appreciatie van onze faciliteiten en diensten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2022

Het avondeten SUPER SUPER lekker! Dit is de enige reden waarom we zouden terugkomen, een waar genot!
Voor de rest, oubollige kamer, enkel de badkamer is gerenoveerd en aangenaam, de rest van de kamer kan een update gebruiken.
Oud zwembad, ijs ijskoud, om 'tropisch' te zijn maar aan het zwembad te moeten zitten met winterkleding aan, echt een grote teleurstelling! We begrijpen dat het winter wordt en de energie heel duur is, maar voor de prijs die wij hebben betaald voor drie overnachtingen mocht het gerust warmer zijn! Om mensen bij het ontbijt of avondeten met een jas aan tafel te zien zitten, echt spijtig!

Datum van verblijf: november 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Emy1070
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alexandre Willems, Propriétaire van Tropical Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 december 2022

Beste, dit lijkt ons sterk overdreven. Wij hebben nog nooit iemand met een jas aan hier in het restaurant gezien. Wat betreft de temperatuur van het water is het een zwembad en geen whirlpool. Onze dank voor de appreciatie van onze keuken alles is huisgemaakt en wij werken enkel met hoogwaarige verse produkten.
Recentelijk werden al de kamers uitgerust met airo, koffie en thee facilileiten alsook een frigo. Verder beschikt U over een gratis badjas en slippers,..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2022 via mobiele applicatie

Toen we aankwamen, direct gebruik kunnen maken van persoonlijke parkeerplaats aan de kamer, alles aanwezig en heel netjes, een eigen goede airco, een grote inloopdouche met regendouche en handdouche, tv met meerdere zenders, mogelijkheid om koffie te zetten, ijskast, badjas en slippers, rechtstreekse toegang vanuit de kamer op het subtropisch zwembad, voor de kamer zetels en tafel om van een aperitief te genieten, je wordt bediend. Heel lekkere keuken, het menu word je voorgesteld bij aankomst en er is een keuze menu , alles heel lekker, zeker een aanrader om nog terug te komen. Ook onze poes was heel welkom,

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank maudw374
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alexandre Willems, Owner van Tropical Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2022

Hartelijk dank voor uw apprecatie en graag tot weerziens

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken