US$Ā 110
Volledig restitueerbaar voor vr 8 dec.
US$Ā 110
Volledig restitueerbaar voor vr 8 dec.
Agoda.com
US$Ā 86
Volledig restitueerbaar voor do 7 dec.
Eenvoudig en snel boeken
ZenHotels.com
StayForLongUS$Ā 114
PricelineUS$Ā 110
Beoordeeld op 27 juni 2023 via mobiele applicatie

Bijzonder tevreden over ons verblijf. Gelegen in een heel rustige buurt op een boogscheut van Durbuy. Heel hedendaagse, smaakvolle inrichting. De kamer biedt alle comfort , ook een ā€œzachteā€ airco. Dit was geen overbodige luxe op een dag met 30 gr. Het restaurant biedt verzorgde, lekkere gerechten aan betaalbare prijzen. Het ontbijt was overvloedig en tot in de puntjes verzorgd. Het personeel, heel vriendelijk en gedienstig. Leuk zwembad. Ruime parking!
Slotsom … kom gerust eens langs !

Datum van verblijf: juni 2023
S W, Service clients/RƩception van Azur En Ardenne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2023

Heel erg bedankt voor uw mooie commentaar :-)
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groeten.

Beoordeeld op 3 juni 2023 via mobiele applicatie

Mooi verblijf met prachtig uitzicht op de Ourthe vallei. Goede kamers met airco.
Zeer degelijk ontbijt en vriendelijk personeel.
Avond eten iets minder met uitgebakken frietjes.
Goed onderhouden tuin met ruime parking en fietsen berging

Datum van verblijf: mei 2023
Goran Van Dieren, Directeur gƩnƩral van Azur En Ardenne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2023

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw vriendelijke commentaar. We hebben ook uw opmerking genoteerd !
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten.

Beoordeeld op 27 december 2022

Begin november hadden we een weekendje geboekt in dit hotel. We werden in onberispelijk Nederlands ontvangen en begeleid naar onze superior kamer. Het hotel heeft een groot terras met een mooi uitzicht op de groene omgeving. We hebben genoten van een heerlijk 3 en 4 gangenmenu. We mochten zelfs uit de menukaart de gerechten kiezen.
Het ontbijt was zeer uitgebreid, maar de gekozen opstelling was een beetje ongelukkig gekozen. Wegens de drukte konden we jammer genoeg niet vrij kiezen wanneer we gingen ontbijten.

Kamertip: Kamer aan het einde van de gang en aan de achterkant zijn rustiger.
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 17 april 2022 via mobiele applicatie

Voor mijn dochter haar verjaardag zijn we hier komen logeren. We hadden de junior suite en een 3-gangendiner. De ontvangst was vriendelijk, de kamer zelf was ruim maar misschien niet zo gezellig. Ik miste ook wel een bad. We hebben genoten van het zwembad, de jacuzzi en de hammam.
De service bij het 3-gangendiner was snel en correct. Deze verschillende personeelsleden werkten goed samen. Het was een fijn en memorabel verblijf.

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 28 februari 2022

Kamers hƩƩl proper als ook het wellnessgedeelte.
Merendeel van het personeel is hƩƩl vriendelijk en bovendien tweetalig.
De kinderen zijn wel wat luidruchtig maar tja : het was dan ook Krokusvakantie.
Als je buiten de schoolvakantie kan gaan ware het natuurlijk veel rustiger.

Het ontbijt was ook heel uitgebreid en lekker.

Voor herhaling vatbaar !

Datum van verblijf: februari 2022