3 daags verblijf geboekt maandag-dinsdag-woensdag. Aangekomen in het hotel stelden we onmiddellijk vast dat het personeel hoffelijk is en echt moeite doet om nederlands te praten. De meeste onder hen spreken goed tot heel goed nederlands.
We kregen kamer 115. Een heel ruime en propere kamer. De kamer heeft ƩƩn raam, waardoor het binnen redelijk donker is, ook overdag. Het uitzicht door het raam is niet schitterend. Je kijkt op het tegenoverliggend gedeelte van het hotel. Kamer is voorzien van alles wat men nodig heeft, inclusief niet gevulde mini-frigo. De handdoelen werden tijdens ons verblijf niet gewisseld.
Het wellness gedeelte is mooi en aangenaam, maar het kan er wel druk zijn. Tijdens ons verblijf bleek 's ochtends minder druk dan namiddagen en avonden. In ons pakket zat een watermassage, wat we beiden heel aangenaam hebben ervaren.
Ons arrangement was inclusief een 3 en 4 gangen menu 's avonds en tweemaal ontbijt. Het ochtendbuffet is zƩƩr uitgebreid en van goede kwaliteit. Avondeten was verzorgd en lekker. De prijzen zijn marktconform prijzen in hotelwezen. Ook aan de bar worden marktconforme prijzen gehanteerd.