Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (604)
Beoordelingen filteren
604 resultaten
Waardering van reizigers
214
277
69
32
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
214
277
69
32
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 604 beoordelingen
Beoordeeld op 13 februari 2022 via mobiele applicatie

Heel aangenaam hotel in de hele mooie omgeving. Moderne en mooie kamers waar er niets aan ontbreekt. De sauna en pool zijn leuk als afwisseling alleen mogen ze gerust strenger zijn ivm gezinnen met kleine kinderen. Mensen komen juist naar dit hotel om ook te genieten v de spa en luidruchtige kinderen horen daar niet bij. Ontbijt is heel goed, een zeer ruim aanbod alleen kan het efficienter aangepakt worden en toaster op andere plaats zetten zodat mensen niet staan te wachten achter diegene die brood toasten en al hun eigen kunnen bedienen. Super hotel!

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank buelens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 februari 2022

3 daags verblijf geboekt maandag-dinsdag-woensdag. Aangekomen in het hotel stelden we onmiddellijk vast dat het personeel hoffelijk is en echt moeite doet om nederlands te praten. De meeste onder hen spreken goed tot heel goed nederlands.

We kregen kamer 115. Een heel ruime en propere kamer. De kamer heeft één raam, waardoor het binnen redelijk donker is, ook overdag. Het uitzicht door het raam is niet schitterend. Je kijkt op het tegenoverliggend gedeelte van het hotel. Kamer is voorzien van alles wat men nodig heeft, inclusief niet gevulde mini-frigo. De handdoelen werden tijdens ons verblijf niet gewisseld.

Het wellness gedeelte is mooi en aangenaam, maar het kan er wel druk zijn. Tijdens ons verblijf bleek 's ochtends minder druk dan namiddagen en avonden. In ons pakket zat een watermassage, wat we beiden heel aangenaam hebben ervaren.

Ons arrangement was inclusief een 3 en 4 gangen menu 's avonds en tweemaal ontbijt. Het ochtendbuffet is zéér uitgebreid en van goede kwaliteit. Avondeten was verzorgd en lekker. De prijzen zijn marktconform prijzen in hotelwezen. Ook aan de bar worden marktconforme prijzen gehanteerd.

Kamertip: Vraag kamer met zicht op tuin of omgeving
Datum van verblijf: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Pa851
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 oktober 2021 via mobiele applicatie

Ontbijtzaal was klein en te druk. Je komt in de lange rij terecht. Het aantal tafel en zitplaatsen is beperkt. Hierdoor hebben we elders ontbeten.
De prijs voor het ontbijtbuffet in vergelijking met de hoeveelheid van wat je krijgt is te hoog. Daar de kwaliteit van de producten minder zijn.
De kamers worden niet iedere dag verschoond.
Personeel aan de balie en de kofifiedame aan de bar zijn gastvrij maar er is een onvriendelijke personeel die lelijk bij elkaar schreeuwt die in bediening werkt alsof hij niet gelukkig is met horeca werk. Ik ervaar dat als onprettig. Het maakt dat je snel wil weggaan ipv welkom. Terwijl je in dit hotel o.a. welness inbegrepen zit om te relaxen.
Waarschijnlijk hadden we de laatste kamer gekregen waar op onze raam ernaast een buitenafzuig systeem het geluid door onze kamer goed konden horen. De kabaal en herrie in de kamer worden je er niet uitgerust van. Verder is de omgeving prachtig mooi.
Mooie Ardennen. Parkeergelegenheid is voldoende.

Kamertip: Liever niet de kamernumer 124 waar de afzuigkap boven de keuken is geplaatst. Het ontbijtbuffet is minder voor de prijs en kwaliteitverhouding.
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DeborahF1842
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 oktober 2021

Vriendelijk personeel en fijne wellness met groot zwembad. Ook een fijne kamer. Ik zou zeker nog eens terugkomen. Het hotel is ook vrij rustig gelegen, op een korte afstand van Durbuy, tussen het groen.

Datum van verblijf: november 2020
Bedank JenniferBroux
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Goran Van Dieren, Directeur général van Azur En Ardenne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2021

Dank u wel! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2021

De orde in het hotel en behulpzaamheid van het personeel is zeer goed . Het is hotel is niet rustig, je kan alles horen.Het ontbijt is zeer uitgebreid, dat mag wel want het is duur.. Het diner s'avonds is goed maar niet super en ook duur, we hebben voor deze prijs al beter gegeten.Wel een zeer mooie ligging en aangenaam terras bij goed weer.

Kamertip: Het hotel ligt op een berg en je hebt rondom mooi ,zicht, het zicht vanuit het restaurant en terras is zeer mooi.
Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Lieven N
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Goran Van Dieren, General Manager van Azur En Ardenne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2021

We danken u voor uw commentaren. Het hotel is inderdaad drukker tijdens de schoolvakanties en dus minder rustig dan in het algemeen... De aangeboden prijzen voor ons ontbijt en ons diner lijken wel redelijk voor een klassiek hotel-restaurant en de aangeboden producten zijn vers en van kwaliteit. We hopen dat u toch van uw verblijf heeft genoten! Met vriendelijke groeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken