Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 329
Expedia.com
US$ 329
Word beloond met One Key
Vio.com
US$ 294
Hotels.comUS$ 329
PricelineUS$ 329
Orbitz.comUS$ 329
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (431)
Beoordelingen filteren
431 resultaten
Waardering van reizigers
257
84
47
29
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
257
84
47
29
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 431 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2023

De Luxe kamer genomen, en gegeten in Wagyu, kamer is prima verzorgd, service is top, echter volgende keer liever geen kamer die recht boven de buitenbar is gelegen, tot laat muziek en feestvierende mensen.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Chrisvh74
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elodie L, Propriétaire van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2023

Beste,

Wij danken U voor uw reactie naar aanleiding van uw verblijf in Le Sanglier.
Het zal met het hele team worden gedeeld.

Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in ons hotel!

Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2023 via mobiele applicatie

Mooie hotel gelegen in een schitterend kader. Lakens waren op verschillende plaatsen heel vuil en werden dan ook na melding onmiddellijk vervangen. Ook de spots in toilet en douche bleken niet te werken. Opnieuw melding gemaakt bij de receptie en de volgende dag kwam een technieker de nodige herstellingen uitvoeren. Blijkbaar ligt een constructieprobleem met de transfo’s aan de oorzaak. Een 3de probleem stelde zich toen plots onze kaart van de kamer niet meer bleek te werken. Opnieuw naar de receptie om dit op te lossen.
Voor een dergelijk hotel zou dit niet mogen.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wim V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elodie L, Propriétaire van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2023

Beste Heer,

Dank U wel voor uw feedback.

Dat is heel belangrijk voor mij en de team. Jullie opmerkingen zullen we met de managers delen.

Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2023 via mobiele applicatie

We werden heel vriendelijk onthaald en onze bagage werd naar de kamer gebracht. Kamer was heel mooi en netjes. S avonds heel lekker gegeten bij Wagyu. En het ontbijtbuffet smorgens was fantastisch en weer supervriendelijk personeel! TOP

Kamertip: Gewoon doen!
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wander16963228465
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elodie L, Propriétaire van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2023

Beste Gasten,

Wij zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf!

Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in ons hotel!

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2023

Prachtig hotel met fantastische kamers en enorm vriendelijke mensen in het gehele hotel, we komen zeker en vast terug! We hadden 3 kamers met de grootouders en twee hondjes en hebben enorm genoten van ons verblijf!

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Massimo M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elodie L, Propriétaire van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2023

Beste Gasten,

Bedankt om tijd te nemen om een beoordeling te schrijven.

Wij zijn blij om te zien dat alles goed verlopen is tijdens uw verblijf.

Wij hopen om u binnenkort terug te zien in onze hotel!

Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2023

Goede ontvangst, mooie rustige kamer met een goed bed, minibar en mooie badkamer. Een uitstekend ontbijt met veel keuze. Super wellness ervaring met een goede massage. Heerlijk gegeten in de bru’sserie. Kortom voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Lindad1845
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Phaedra De Guchteneire, Guest Services / Front Office van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2023

Beste Linda,

Dank u voor uw feedback en voor uw tijd.

Het is een plezier te lezen dat U van uw verblijf hebben kunnen genieten en Ik zal uw complimenten met het team delen.

Graag tot de volgende keer in Hotel Sanglier in Durbuy.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken