Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 396
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 13/04/23
Expedia.com
US$ 401
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 14/04/23
Agoda.com
US$ 357
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 10/04/23
Hotels.comUS$ 401
TravelocityUS$ 401
PricelineUS$ 423
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (385)
Beoordelingen filteren
385 resultaten
Waardering van reizigers
234
69
43
27
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
234
69
43
27
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 385 beoordelingen
Beoordeeld op 8 januari 2023 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst, geen moeite was teveel voor het personeel.
Propere en ruime kamers, uitgebreid ontbijt en mooie setting in een rustige omgeving.
Wij verbleven tijdens de kerstperiode in Durbuy, wat het allemaal nog extra gezellig maakte.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KayLauryssen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elodie Lesuisse, Propriétaire van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2023

Beste Gast,


Dank u voor uw feedback en voor uw tijd.

Het is een plezier te lezen dat U van uw verblijf hebben kunnen genieten en Ik zal uw complimenten met het team delen.

Graag tot de volgende keer in Hotel Sanglier in Durbuy.


Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2023

Mooie locatie maar donker hotel en kamers en te smalle ontbijtruimte.
Onze Superior kamer had maar een klein venster en gen zicht op de Ourthe
4 sterren OK maar geen 5 sterren waard hoor.
Veel extra te betalen waardoor het geheel redelijk duur wordt

Datum van verblijf: januari 2023
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Reiziger2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elodie Lesuisse, Propriétaire van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2023

Beste Gasten,

Dank u voor uw feedback en voor uw tijd.

Dat is heel belangrijk voor mij en de team. Jullie opmerkingen zullen we met de managers delen.

Wij hopen om u binnenkort terug te zien in onze hotel!


Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2023

Geen licht voorzien in de kast waar koffie- en theevoorzieningen staan.
Wij lagen in het oud gedeelte en dan heb je wel de indruk dat je naar je kamer moet via de dienstingang.
Over het personeel alleen maar goede commentaar, zeer vriendelijk, zeer gedienstig.
Wiij hadden een aangenaam verblijf.
60 euro voor de parking voor 1 overnachting is een beetje met den baard getrokken.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank X3575PGpatriciac
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Phaedra De Guchteneire, Service clients/Réception van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2023

Beste Gasten,

Dank U wel voor uw feedback.

Dat is heel belangrijk voor mij en de team. Jullie opmerkingen zullen we met de managers delen.

Namens ons volledige personeel willen we u bedanken voor uw bezoek en we hopen u nogmaals terug te zien wanneer u weer in de buurt bent!

Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2023 via mobiele applicatie

Wij waren hier met 10 personen. Iedereen is enorm vriendelijk, overal, van t onthaal, in de restaurants, op de kamer, bij ontbijt! Zeer mooie kamers! Heel smaakvol ingericht. Zeer goede producten van Nathalie!
Het aten in de Waguy en Le Grand Verre! Echt top!
Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank 793sylviea
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Phaedra De Guchteneire, Service clients/Réception van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2023

Beste Gasten,

Dank u voor uw feedback en voor uw tijd.

Het is een plezier te lezen dat U van uw verblijf hebben kunnen genieten en Ik zal uw complimenten met het team delen.

Graag tot de volgende keer in Hotel Sanglier in Durbuy.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2022 via mobiele applicatie

Leuke dag gehad in Desiree, top gegeten in Wagyu.. daarna nog een afsluiter gaan drinken in La Cave…5€ voor cola of Biertje, 17,50€ voor een simpele JB cola… gedegouteerd. Schandalig gewoon. Moest het dan nog exclusief geweest zijn… daar zien ze ons niet meer

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank steveviceroy
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Phaedra De Guchteneire, Service clients/Réception van Hotel Sanglier, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2023

Geachte Gast,

Allereerst wil ik U bedanken voor Uw bezoek in ons hotel en voor de tijd die U heeft besteed aan het schrijven van Uw recencie.
Opmerkingen zijn belangrijk voor ons, ze stellen ons in staat om oplossingen te vinden om elke dag te verbeteren.
Er zijn geen excuses te vinden voor de negatieve punten die in Uw review worden genoemd. We zullen eraan werken en ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Met vriendelijke groeten,
Team Sanglier.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken