Thierry S

Gezellig hotel en vriendelijk personeel

Beoordeling van La Calèche
4,0 van 5 bollen13 apr 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
We hebben in dit hotel een gezellig paasweekend doorgebracht! Nette kamers , vriendelijk personeel en lekker eten in het hotel zelf.
Het ontbijt is ook uitgebreid en bij prijs.
We gaan zeker nog terug. Pal rechtover is er een zaak dat ik zeker nooit zou aanraden, ik zocht het hier terug, maar kan het niet vinden, ze verkopen er wafels , ijs en hamburgers ! Daar zou de hygiëne dienst van mij eens mogen langs gaan , super degoutant en heel onvriendelijk, wat een contrast met het Hotel waar we verbleven.
Datum van verblijf: april 2023
Kamertip: Rechtover voor een snelle snack (streetfood) raad ik ten stelligste af
0.2 km van La Calèche
terrace
0.3 km van La Calèche
Salon
    1.6 km van La Calèche
    2.4 km van La Calèche
    uitzicht op de terras vanuit de ontbijtruimte
    0.2 km van La Calèche
    0.0 km van La Calèche
    7.8 km van La Calèche
    4.6 km van La Calèche
    7.8 km van La Calèche
    0.9 km van La Calèche
    Meer hotels in Durbuy bekijken
    Beoordeeld op 1 januari 2023

Meerdere keren per jaar dit hotel restaurant bezocht om iets te drinken, iets te eten of te gaan ontbijten. Steeds zeer tevreden. Er in oktober nog met 6 volwassenen en een peuter van 18 maanden gaan ontbijten aan 15 EUR/volwassene. Vorige week opnieuw gaan ontbijten met 3 volwassenen en dezelfde peuter van nu 20 maanden oud. (17 EUR/volwassene) Ontbijtbuffet is een echte aanrader en de eigenares was zeer vriendelijk maar ... er diende nu plots 8 euro extra betaald te worden voor de peuter die notabene 1 mini-croissant gegeten heeft en NIETS gedronken heeft. (hadden eigen water mee) Dit is gewoon toeristen / vaste klanten uitmelken / wegjagen! SCHANDALIG !!!

Datum van verblijf: december 2022
    Beoordeeld op 15 augustus 2022

Hartelijk onthaal, zeer correct en vriendelijk personeel. De kamers zijn zeer net en aangenaam, mooie functionele badkamer. Koffie en thee op de kamer. Prijs/kwaliteit een toppertje. Echte aanrader. Ook het eten in het restaurant is zeer lekker en vlotte bediening. Ook de prijzen zijn zeer schappelijk.

Datum van verblijf: augustus 2022
    Beoordeeld op 14 augustus 2022

Eten matig. Bediening zeer on profecioneel. En niet klant vriendenlijk. Vergeten t voorgerecht uit te leveren. Prijs kwalitijd klopt niet! Wel n erg leuk dorp maar zou voor n andere optie gaan kwa eten!

Datum van verblijf: augustus 2022
    Beoordeeld op 28 mei 2022 via mobiele applicatie

We waren er voor een kort bezoek en een klein hapje. De wafels mikado en Nutella waren goed. Het drinken is er eerder aan de dure kant. De bediening is vriendelijk en efficiënt. Het is een propere zaak met een net interieur. De toiletten waren er proper.

Datum van verblijf: mei 2022
    Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten zoals steeds!
    Zalig zitten op terras, hondvriendelijk.

alleen beter niet via email reserveren want dan is er zogezegd geen plaats meer.
    Ter plaatse was er echter meer dan plaats genoeg.

Datum van verblijf: september 2020