Voyage07934284953

Vreselijke saaie avond

Beoordeling van Hotel Victoria
1,0 van 5 bollen25 feb 2024 beoordeeld
Valentijnweekend gedaan en coup de coeur formule genomen, restaurant was echt niet ok, we zaten er van 19.30 u met onze apero, om 21 u hadden we nog niks gekregen van hapje, om 21.30 kregen we dan wat quacamolé met ovenbrood , 22u begonnen we met een voorgerecht 2 venusvruchten met sojabonen en zoete aardappelpuree, hoofdgerecht taaie eendenfilet met sojabonen……. Dessert trok ook op niks.
Hotelkamer was ok maar toen we in de douche stonden viel de elektriciteit uit, algemene panne!
Dit is die avond dan nog eens voorgevallen.
Wij kennen veel van Durbuy maar daar gaan we nooit meer terug !!
Datum van verblijf: februari 2024
0.2 km van Hotel Victoria
2.8 km van Hotel Victoria
0.2 km van Hotel Victoria
Les Chambres du Vivier à Durbuy, Ardenne.
Façade des chambres Pierre, Terre et Bois
    4.3 km van Hotel Victoria
    4.6 km van Hotel Victoria
    Meer hotels in Durbuy bekijken
    Beoordeeld op 1 december 2023

alles van top tot teen meer dan perfect!! zalig mooie kamer, zeer goed bed! prachtige omgeving en top ontbijt! zeer vriendelijk personeel en behulpzaam wel spijtig dat er geen lift was voor oudere mensen ,maar dat zou afbraak doen aan het prachtige gebouw!!

Kamertip: geen toegang voor rolstoel
    Datum van verblijf: november 2023
    Beoordeeld op 24 juni 2023

Wij huren 5 kamers voor een groep vrienden.
    Een van de kamers is de junior suite.
    Erg dat men het hotel als luxueus voorstelt, wij hadden op voorhand geinformeerd of er een lift was, dit werd bevestigd door het jotel, bij aankomst blijkt ee geen lift te zijn.
    De kamers hebben geen airco en onder het dak dus extreem werm, komt daarbij dat je de ramen niet kan blinderen dus slapen is er ook al niet bij door het teveel aan licht.
    Verder staat de parket krom van het vicht en is de velux rot.
    Echt geen aanrader

Datum van verblijf: juni 2023
    Beoordeeld op 5 januari 2023

Charmant hotel met topligging pal in het centrum, uitzicht op de rots van Durbuy, goeie WiFi, propere en charmante rustieke kamers met veel details in hout, badkamer met regendouche, ontbijt zeer voldoende met charcuterie (verschillende soorten salami, cake...) en een eigen restaurantje (eveneens aan te raden).

Datum van verblijf: november 2022
    Beoordeeld op 29 december 2022

zeer aangenaam hotel ,goed ligging ,vriendelijk onthaal ,enige minpunt vond ik persoonlijk er was niet veel open om te dineren ,dus hebben wij tweemaal in hotel verbleven , en de keuken was toch niet naar onze verwachting tegenover de inrichting hotel dat was beetje domper het best wat er is stuk vlees met fritjes en saus mo vo de rest ?? 1 voorbeeld sugestie sint-jacobsvrucht met polderaardappel mijn dame kreeg puree met daarop 3 coqeulet in schelp dus de sint-jacobsvrucht was de groote van uw pinknagel = het is aperitiefcoquile had gewoon geen zin om er iets over te zeggen ( mezelf had de mimosa ei met paling zal geen uitleg geven )ik dacht verborgen camera dat was ja toeristenvoeding jammer maar hotel zeer goed aub werk aan jullie keuken z'on prachtig zaak

Datum van verblijf: december 2022
    Beoordeeld op 4 februari 2022 via mobiele applicatie

Een fantastisch verblijf in hotel Victoria. Samen met onze hond waren we overal welkom in het hotel. De dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kon je alles aan vragen. Zoals parkeergelegenheid, wandelroutes,... Ze sprak zelfs vloeiend Nederlands. De kamer was tot in de puntjes in orde. Hele mooie inrichting!! Wel een open badkamer in de kamer. Wat mss minder geschikt is voor met vrienden te komen. Er zijn ook verschillende restaurants bij het hotel. Winkeltje in de buurt zijn alleen in het weekend geopend. Zeker een aanrader in het oude Durbuy!

Datum van verblijf: februari 2022