Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Kristel V
België

Charmant hotel met topligging

Beoordeling van Hotel Victoria
4,0 van 5 bollen5 jan 2023 beoordeeld
Charmant hotel met topligging pal in het centrum, uitzicht op de rots van Durbuy, goeie WiFi, propere en charmante rustieke kamers met veel details in hout, badkamer met regendouche, ontbijt zeer voldoende met charcuterie (verschillende soorten salami, cake...) en een eigen restaurantje (eveneens aan te raden).
Datum van verblijf: november 2022
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 163
  • Expedia.com
    € 163
  • Agoda.com
    € 138
  • Hotels.com
    € 163
0.2 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Restaurant
terrace
€ 133
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 133
  • Vio.com
0.3 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 185
  • Priceline
  • Vio.com
  • eDreams
    € 185
0.1 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Restaurant
uitzicht op de terras vanuit de ontbijtruimte
€ 133
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 133
  • Hotels.com
    € 133
  • Tripadvisor
    € 133
0.2 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
La piscine
€ 124
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 124
  • Tripadvisor
    € 124
  • Priceline
2.8 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 197
  • Vio.com
  • Agoda.com
    € 197
2.9 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 133
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 133
  • Hotels.com
    € 133
  • Tripadvisor
    € 133
1.0 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 130
  • Priceline
  • eDreams
    € 130
  • Agoda.com
    € 130
0.9 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 256
€ 227
  • Expedia.com
    € 256
  • Hotels.com
    € 256
  • Vio.com
0.2 km van Hotel Victoria
Gratis wifi
Gratis parkeren
Onze nieuwe lobby
€ 100
  • Tripadvisor
    € 100
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 100
4.3 km van Hotel Victoria
Gratis parkeren
Restaurant
Meer hotels in Durbuy bekijken
Beoordelingen (229)
Beoordelingen filteren
229 resultaten
Waardering van reizigers
77
82
33
20
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
77
82
33
20
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 229 beoordelingen
Beoordeeld op 29 december 2022

zeer aangenaam hotel ,goed ligging ,vriendelijk onthaal ,enige minpunt vond ik persoonlijk er was niet veel open om te dineren ,dus hebben wij tweemaal in hotel verbleven , en de keuken was toch niet naar onze verwachting tegenover de inrichting hotel dat was beetje domper het best wat er is stuk vlees met fritjes en saus mo vo de rest ?? 1 voorbeeld sugestie sint-jacobsvrucht met polderaardappel mijn dame kreeg puree met daarop 3 coqeulet in schelp dus de sint-jacobsvrucht was de groote van uw pinknagel = het is aperitiefcoquile had gewoon geen zin om er iets over te zeggen ( mezelf had de mimosa ei met paling zal geen uitleg geven )ik dacht verborgen camera dat was ja toeristenvoeding jammer maar hotel zeer goed aub werk aan jullie keuken z'on prachtig zaak

Datum van verblijf: december 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank zwaluwvlieger
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 februari 2022 via mobiele applicatie

Een fantastisch verblijf in hotel Victoria. Samen met onze hond waren we overal welkom in het hotel. De dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kon je alles aan vragen. Zoals parkeergelegenheid, wandelroutes,... Ze sprak zelfs vloeiend Nederlands. De kamer was tot in de puntjes in orde. Hele mooie inrichting!! Wel een open badkamer in de kamer. Wat mss minder geschikt is voor met vrienden te komen. Er zijn ook verschillende restaurants bij het hotel. Winkeltje in de buurt zijn alleen in het weekend geopend. Zeker een aanrader in het oude Durbuy!

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Lorevdv5
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 december 2021 via mobiele applicatie

Prima hotel, vriendelijk meisje aan de receptie hielp ons snel aan onze kamer, wij hadden kamer 24, mooi, ruim en zeer netjes zoals het hoort!
Ontbijt is gewoon goed, niets speciaals maar correct!
Savonds zeer goed gegeten in hun restaurant!
Top 2 daags verblijf gehad!

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 147bramd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 september 2021

We verbleven drie nachten in dit prachtig hotel. Het inchecken verliep héél vlot bij de lieftallige Louise. Alles werd goed uitgelegd. Wij hadden kamer 21 en dat was echt een mooie kamer. Authentieke materialen in slaapkamer, badkamer en toilet. Vermoedelijk is het in de zomer wel warm op de kamer. We zagen geen airco. Nu, in september koelt het goed af ‘s nachts en we hielden de ramen open. ‘s Morgens werden we dan ook wakker met het geluid van de vogeltjes. Het gekraak van de vloer van de bovenbuur moet je er wel bijnemen. Het gaat ook om een oud huis.
Het ontbijt was heel lekker, veel variatie, goede koffie, vers fruit, goeie bakker ook, kortom niets tekort. Enig minpuntje is de luide muziek. Zowel ‘s morgens en ‘s avonds staat de muziek te luid en is ze voor een hotel/restaurant niet passend.
Het avondeten in het restaurant op het terras was niet uitmuntend, maar wel lekker. Ook heel vriendelijk personeel. Oprechte dank aan onze ober uit Toulouse.
De tweede avond binnen gegeten à la Carré. Was echt super. De derde avond mochten we de oversteek maken bij Juliette voor een tapasmenu. Dat kon wel iets beter. Beetje honger toch nadien, maar je kan altijd nog bijbestellen wat je wil..... Is wel the place to be en dat zie je.
Het hotel gaan we toch wel aanprijzen aan onze vrienden. Toch drie nachten en vier dagen genoten. Ook proficiat aan de aanpak na de overstromingen! Dat verdient een dikke pluim.

Kamertip: Kamer 21 is prachtig !
Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Sandy-Belgium
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 september 2021 via mobiele applicatie

T hotel ligt in t centrum van Durbuy. Op ongeveer 100 meter grote parkeerplekken voor de hele stad. Straat van hotel alleen wandelend te bereiken. Ontbijt en avond eten was prima. Minpunten waren t ontbreken van airco s en vele lawaai in de stad waardoor we ramen dicht moesten houden. Dit was jammer. Verder spreekt niet al t personeel nederlands. Horeca personeel soms niet al te vriendelijk ( een enkele). Kamers niet allemaal even groot. Niet veel mogelijkheden op de tv ( geen nederlandse zenders)

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank march930
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken