Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zoals de meeste restaurants tegenwoordig wordt voor bijna alles een supplement aangerekend, maar hier krijg je er wel erg weinig voor terug. Bestelde een rundsteak, kreeg een veel te klein stukje vlees... 7 frietjes in een netje, minuuscul potje sla, 3 euro voor 3 druppels pepersaus, 1 euro voor een druppel mayonaise in potje van Vandemoortele. Uiteindelijk bestelde ik nog glas rode wijn en dat was veel te weinig gevuld. Alles draait hier gewoon rond maximale winst maken en de toeristen uitmelken... Heb de zaak met honger verlaten en naar een frituur geweest. Triestige zaak.
Datum van verblijf: juli 2021
Kamertip:Ga naar la Caleche, goedkoper en waar voor uw geld!
Reistype: Bezocht met familie
Zeer lekker gegeten Hapjes en voorgerecht zeer smaakvol. Voorgerechten origineel en zeer vers met locale producten Hoofdgerecht was excellent
Bediening is zeer vriendelijk en pro actief Aangenaam interieur.
Complimenten aan de chef.
Datum van verblijf: oktober 2020
Stel vsm7 een vraag over Hotel Victoria
Dbjl
Beoordeeld op 14 december 2019 via mobiele applicatie
We zijn er gaan eten met vrienden een jachtmenu, en het was echt lekker. Eerst een blikje met zalm mousse, een crème de champignons, en reevlees met groentjes. Wijn à volonté. Komen er zeker terug. Zie foto’s.
Datum van verblijf: december 2019
Stel Dbjl een vraag over Hotel Victoria
Caerdinael Louise, Marketing van Hotel Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2020
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring in Le Victoria te delen met de TripAdvisor-community. Er is geen betere voldoening om te lezen dat u genoten heeft van uw tijd bij ons en de service van ons toegewijde team.
We hopen u te mogen verwelkomen in ons etablissement.
Vriendelijke groeten, Louise
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
In september met vier koppels gedurende drie nachten verbleven op basis half pension...een aanrader, mooie, ruime en propere kamers...badkamer voldoende ruim...mini bar en kluis aanwezig op kamer....ontbijt picobello, voldoende keuze, het avond avond ruime keuze, diverse gerechten geprobeerd, alles was tip top, uitstekende bediening, iedereen deed moeite om Nederlands te praten..voor herhaling vatbaar
Datum van verblijf: september 2019
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Service
Stel Pascale8920 een vraag over Hotel Victoria
Geachte mevrouw, Geachte heer,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw geweldige feedback over Le Victoria te delen. We zijn verheugd dat u een onvergetelijk verblijf heeft gehad en dat u genoten heeft van de inrichting van ons huis.
Het is ook een genoegen om te lezen dat de professionaliteit van al het personeel aan uw verwachtingen heeft voldaan, u kunt er zeker van zijn dat we hen uw complimenten zullen sturen.
Het hele team van Le Victoria hoopt u binnenkort weer te mogen verwelkomen
Vriendelijke groeten, Louise
kristiaanm2015
Koksijde, België
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie
Lauwe ontvangst. Mooi kader. Mooie zaak tout court. Service een 7 op 10. Het terras heeft dringend een schrobbeurt na de maand juli 2019. Was bijzonder vuil en kleefde. Kreeft was lekker bereid en de steak was dik oké. En beide waren smaakvol geserveerd. Maar voor 45 € had ik geen babykreeft verwacht. Een dompertje. De chef-kok was niet te vriendelijk in zijn open keuken.
Datum van verblijf: augustus 2019
Stel kristiaanm2015 een vraag over Hotel Victoria
Caerdinael L, Responsable réception van Hotel Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Beste Kristiaan,
Dank u voor delen u mening met ons: we nemen note van uw opmerking bettrefende de babykreeft en het personeel.
Met vriendelijke groeten, Louise - La réception
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Het hotel heeft een goede locatie, midden in het centrum met geen nacht lawaai. Kamer was ok ruim genoeg alleen de schuinen kanten van het dak zijn minder geschikt voor lange personen. Ontbijt was ook goed. Helaas zijn we één dag eerder vetrokken vanwege het enorm hete weer 38°C waardoor de kamer te warm was nachts.
Datum van verblijf: juli 2019
Prijs/kwaliteit
Slaapkwaliteit
Service
Stel arnov217 een vraag over Hotel Victoria
Beste,
Dank u voor u commentaar over onze hotel. we nemen note van uwopmerking.
Met vriendelijke groeten, Louise - La réception