Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
110 US$
View deal
eDreams110 US$
Tripadvisor110 US$
Priceline
Agoda.com110 US$
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (94)
Beoordelingen filteren
94 resultaten
Waardering van reizigers
37
34
12
5
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
37
34
12
5
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 94 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2020

Geen eerlijke advertentie, bij reservaties beddengoed niet inbegrepen ! bij aankomst vraagt met €8 extra per persoon voor bedlinnen. Service is goed maar niet speciaal.
inchecken buiten de uren is een probleem.

Kamertip: Opgelet voor extra kosten !! bedlinnen !
Datum van verblijf: augustus 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank rudytanguero
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2020

Bij je booking verwacht je meer, zeker voor deze prijs! Het lijkt alsof je een tent met sanitair besteld, maar bij aankomst heb je gewoon een tent met bed (zonder bedden goed) en een ijskast. Voor deze prijs kan je een goed hotel met ontbijt boeken. Jammer want ik had er veel van verwacht!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank souvli156
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2020

Echt de moeite waard!! Ook het ontbijt was dik in orde!!! Vriendelijk personeel ,alles proper en een groot pluspunt eigen toilet en douche in de glampingtent . Wij komen zeker nog een keertje terug en dan langer dan 2 nachten .

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Daniel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2020

Adembenemend uitzicht vanuit onze shaka tent.Heel gezellig in de tent, mooi ingericht en netjes gepoetst.Echt een aanrader! Ook het ontbijt aan de tent us heerlijk.Alles voor een onvergetelijk verblijf!Een echte aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank kristinheyv145
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2020

Mooie camping maar redelijk duur voor wat je krijgt.. De tent was heel sober en buiten een ijskast niets aanwezig.. Geen bekers bestek of dergelijke.. Het van en naar de tent gaan met je spullen via pendel busjes was enkel goed geregeld in het aankomen. Bij het vertrekken moest je met je hebben en houden tot aan de ingang sleuren waar dan al dan niet een busje klaar stond.. Wij hebben onze wagen dan maar te voet gaan halen en deze tot aan het terrein gereden.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank paniers2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken