Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oprechte warme service”
Beoordeling van Mama Gusto Barvaux

Mama Gusto Barvaux
Geclassificeerd als nr. 5 van 70 Restaurants in Durbuy
Prijsklasse: 11 US$ - 75 US$
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Hier 2x op rij geweest, beide keren heerlijk gegeten. Perfecte service en een warm welkom. Zelf als restaurant manager ben ik hier zeer kritisch in, maar dit was als een warme deken. Heerlijke gerechten, met een originele steenoven. Aanrader!!

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank tbrd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (102)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 102 beoordelingen

14 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas serveerde dit restaurant enkel pizza’s om dinsdag en konden we niets anders van de kaart bestellen. De pizza was wel groot en lekker.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank foodbl0g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2018 beoordeeld

Lekker gegeten,keuze genoeg op de uitgebreide menukaart
Zeer vriendelijk
Nog een drankje van het huis na de maaltijd!
Zeer democratische prijzen
Wij komen terug!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marcia g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al regelmatig geweest met mijn gezin of alleen. Altijd super goeie bediening, overheerlijke pizza's: goed gevuld, goed groot, lekker deeg, dat blijkbaar een geheim recept is, en correcte prijs. Bij de rekening krijg je nog een lekkere grappa of limoncello. Echt waar, de beste dat je bij ons kan vinden, en zelfs in Italië moet je al zoeken om zo een goed restaurant te vinden.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Roving821987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gedurende onze trip naar de Ardennen hebben wij ervoor gekozen om naar deze Italiaan te gaan en wij hebben er geen moment spijt van gehad. Ondanks de hoe temperatuur op de 1e verdieping hebben wij genoten van het eten. Goed klaargemaakte pizza’s met (lekker) veel toppings en een goede portie lasagne. Een enorme aanrader dit restaurant voor degene die een lekker bordje Italiaans wilt.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank sebastiaand2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mama Gusto Barvaux bekeken, bekeken ook

Durbuy, Belgisch Luxemburg
 
Durbuy, Belgisch Luxemburg
 
Durbuy, Belgisch Luxemburg
 

In Mama Gusto Barvaux geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding