Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (242)
Beoordelingen filteren
242 resultaten
Waardering van reizigers
101
85
25
15
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
101
85
25
15
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 242 beoordelingen
Beoordeeld op 29 augustus 2021

Door de wateroverlast werkte het hotel samen met een ander hotel waar we dan moesten ontbijten. Dat was echt goed geregeld. Het bed maakte veeeel te veel lawaai, bij elke draai werd je wakker. Alsook waren er geen vliegenramen, dus muggen kon je ook wel verwachten jammer genoeg. De douche was zalig en de kamer was heel mooi ingericht. Prijskwaliteit was zeker in orde.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MargotjeDk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juli 2021 via mobiele applicatie

Ontvangst niet ok, lang moeten wachten. Mevrouw was aan het tokkelen op haar computer.
Mensen worden gepushed om te blijven eten in het restaurant.
Onder het bed niet proper, er lag nog vuil en stof. Badkamer ook niet proper, er lagen nog haren en er waren nog duidelijke gebruiksporen. 1 flesje shampoo en 1 flesje douchegel voor 2 personen...
Televisie niet meer up to date, enkel Franstalige zenders en screen mirroring niet mogelijk. Airco kapot, we moesten slapen aan 27 graden. Bed kraakt enorm, heel de nacht wakker gelegen.
Ontbijt beperkt en zeer slechte waterige koffie.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank recensent1985
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juli 2021 via mobiele applicatie

Super vriendelijke warme gastvrouw!
Personeel heel vriendelijk!
Correctie kamers! Proper! Hadden kamer met terras!
Onze hond was welkom!
Top ontbijt… Niet super uitgebreid maar super vers en lekker!
Hotel met een hart!
Goede ervaring!

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank maximroeselare
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juni 2020 via mobiele applicatie

Deze avond vol verwachting naar dit restaurant geweest. We hadden gereserveerd via de site dus alles was ok. Dachten we.
Bij aankomst duurde het toch even vooraleer men de reservering gevonden had. Uiteindelijk kregen we een tafeltje toegewezen in het deurgat. Dit hebben we beleefd geweigerd. Het restaurant zat goed vol maar het leek allemaal wel bandwerk te zien, iets heel anders dan de “familiezaak met de persoonlijke touch” waar men mee uitpakt. We hebben er dus niet gegeten maar als dit de entree was ben ik wel blij dat we niet tot aan het hoofdgerecht zijn geraakt.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank gentenaar3
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 februari 2020

zijn met de familie hier voor de tweede keer komen eten, het ontvangst was weer heel fijn, de kinderen zijn er welkom en worden in de watte gelegd,
ook het eten, gezien de verschillende schotels werden we op tijd bediend en allen te samen;
gaan hier zeker terug

Datum van verblijf: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank hugo_merckx
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Colette R, Responsable réception van Le Saint-Amour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2020

Bedank voor uw bericht ! Tot een volgende keer..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken