Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (14)
Beoordelingen filteren
14 resultaten
Waardering van reizigers
2
9
0
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2
9
0
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 14 beoordelingen
Beoordeeld op 11 november 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk wekend super paardrijden bijzondere rit i.v.m improviseren jagers. Lekker hangen met de dieren op de bank bij de openhaard. Cristine heeft heerlijk gekookt. De omgeving is geweldig mooi,je kunt zo vanuit het huis lopen.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank BonteKraai
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2015

Erg sfeervol op een eenvoudige manier. Geen grote luxe,echter gezellig en lekker eten meestal bereidt door Christine zelf. (eigenaresse) Aan de bar met een open haard met een diverse soorten Belgische bieren is het goed vertoeven. Je kunt er paardrijden op prachtige Mereense paarden.

Kamertip: De slaapkamer met een mooi uitzicht is de kamer met het bad. Volgens mij kamer 5.
Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Explorer806994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2015 via mobiele applicatie

Al meer dan 13 jaar gaan wij met een vriendengroep paardrijden en logeren bij Villa les Olivettes.
Zelden zo'n gastvrijheid gezien als bij Christine en Sandrine.
Vanaf het moment dat je arriveert voelt het als thuis.
De paardrijtochten die Christine organiseert zijn iedere keer weer een belevenis. Door de bergen, langs de rivier, in de rivier, kortom genieten van de prachtige natuur van de Ardennen.
De lunch tussen de middag, picknicken in de natuur is uitstekend verzorgd. Als je terugkomt kun je 's avonds heerlijk eten.
Kortom een plek waar je altijd weer terug wilt komen!

Datum van verblijf: juni 2015
Reistype: Reisde met vrienden
3  Bedank Bammie14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2014 via mobiele applicatie

Super mooie omgeving. De villa doet je denken aan villa kakelbont. Super gezellig en niet te vergelijken met een hotel of iets anders. Dieren zijn welkom. Ontbijt is erg royaal net als het diner. Lieve gastvrouw. Mooie ritten kunnen maken in de Ardennen zelf. Aanrader

Datum van verblijf: juni 2014
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank Niranjala
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2014

Als je kunt gaan voor:
- de luxe van de eenvoud:
- je air afgooien en heerlijk ongedwongen jezelf wil zijn:
- de tomeloze en liefdevolle inzet van de eigenaresses voor mens en dier
- niet wilt verzuipen in een doordacht concept van "scoren en innen", maar de warmte van
"kom maar binnen".

Dan is Les Olivettes een aanrader.

Olivettes verdient en geeft respect.

Jenny en Kees-Jan de Jong

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank keesjan2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken