Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
3
15
6
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3
15
6
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 31 beoordelingen
Beoordeeld op 21 mei 2018

verouderd hotelleke, maar toch met charme , waren hier op familie weekend met 13 waarvan 3 kleine kinderen. de patron deed super zijn best zowel voor ontbijt als voor het avond eten! Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Kamertip: gezinskamers zijn vrij ruim !
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank omijo_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Hotel gunstig gelegen bij centrum .hotel een beetje verouderd maar in orde .de kamers zijn klein maar in orde . zijn daar toch maar enkel om te slapen .
De patron staat u met raad en daad bij .goed ontbijt en men komt regulier vragen of men nog iets wenst .
Dus waren wij tevreden over dit verblijf

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank ivodee1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft nieuw elan nodig! Teveel is stuk of te oud. Geen TV op de kamer (heel jammer met WK atletiek), geen spiegel op ooghoogte, waterglazen pas volgende ochtend gevonden bij openschuiven gordijnen (stonden in de vensterbank), uiteraard geen Wifi, douche boven bad met douchekop die eruit valt, wastafelplankje wat van de muur valt, te weinig oplaadmogelijkheden gsm's....... En dat allemaal voor €140/nacht.
De plus is de gunstige ligging in het centrum van een van de leukste plaatsjes in de Belgische Ardennen. Je zou zeggen, potentie genoeg!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Corrie27a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2016

Nette, verzorgde kamers, goede bedden. Wel enkel glas, daardoor in de wintermaanden al snel condens op de ramen, maar ook de rest van de kamer.Badkamer oogt als in de jaren 60 of 70 van vorige eeuw, maar alles werkt, en goed ook.
Tikkie gehorig: als er op 2 verdiepingen hoger horizontaal wordt gehobbied, is dat in heel het hotel live te volgen.
Vind ondergetekende geen ramp, maar het zou je nachtrust in het verder zo rustige La Roche kunnen verstoren.
Hotel-eigenaar heeft een hond(je), maakt meer kabaal dan dat je verwachten zou van zo'n mini, maar das alleen ruig doen. Beest is hartstikke lief, doet geen vlieg kwaad.

Ontbijt supergoed, niet heel uitgebreid, maar als je de diverse broodjes (vers gebakken), ham en kaas en/of rookvlees uit de omgeving op hebt heb je ook goed ontbeten. Meer thee of koffie, of een extra broodje doet men nooit moeilijk om. Verzoekjes willigt men gaarne in.

Verder: parkeergelegenheid voor het hotel, mooi uitzicht uit de kamer op de rivier en de berg erachter, compleet met een tank uit de 2e WO, veel restaurants en eetcafé's op loop- cq. rolafstand. Leuke kasteelruïne, bezoekje waard.
Aardig oorlogsmuseum, niet heel groot, wel indrukwekkend, de geschiedenis van La Roche tijdens de 2e WO, en dan vooral eind 1944, wordt hier treffend weergegeven.
Als je er bent, zeker doen.

Dorpje zelf biedt diverse leuke (al of niet drank-gerelateerde) winkeltjes, meerdere charcuterie's waar je behalve normaal vlees, ook (vers) wild, en soms zelfs wild gevogelte zoals vers geschoten fazant kunt krijgen.

Vooral doen! Dit dorpje met zn kasteel, charme, en al zn winkeltjes zoals we ze in Nederland niet kennen, is een voorbeeld van hoe het ook kan.

Kamertip: Vraag kamer op zo hoog mogelijke verdiep. Beter uitzicht, minder kans dat men een verdieping hoger, horizontaal gaat liggen hobbieën.
Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 787lucr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2016

Stonden al 10min binnen eer de uitbater kwam(bezig op zijn pc) De kamer was zéér klein, geen kleerkast, twijfelaar-bed, uitzicht op muur of inkijk van de overburen ,dus gordijnen altijd gesloten, lavabo bevond zich in de kamer en was gedeeltelijk verstopt, kleine douche met wc, héél kleine oude tv, miniem ontbijt : 6 kleine pistolets, 3 sneetjes ham, 3 sneetjes kaas, plakje boter, klein schoteltje confituur, dit was voor 2 pers. Het zachtgekookt eitje dat we vroegen was hardgekookt :( Normale prijs 95€/nacht nu 78€/nacht via booking.com maar zelfs dat is té duur voor wat we kregen! Wel vriendelijke uitbater

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MaJo0707
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken