Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Vio.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (43)
Beoordelingen filteren
43 resultaten
Waardering van reizigers
26
9
3
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
26
9
3
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 43 beoordelingen
Beoordeeld op 2 april 2017

een zeer verzorgde b&b,mooie slaapkamer en eethoek, s'morgens een ontbijt op de kamer en de kans om lekker te eten aan democratiese prijs dit alles opgediend door een vriendelijke serveerster Nathalie ,dus zeker een aanrader voor een kort verblijf

Datum van verblijf: maart 2017
Bedank electrabellerke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2016

goed ontvangen mooie kamer lekker ontbijt alles was proper ontbijt oke badkamer oke bed ook oke een 10 op 10 voor jullie we zullen zeker nog terug komen ik vond het heel goed dat we binnen konden wanneer we wilden als we op stap waren dat geen uren hebben om in bed&breakfast om binnen te gaan

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PeterV5422
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2016

de kamer was proper en gezellig , badkamer ook oké , hele vriendelijke ontvangst ook onze hond was welkom . ontbijt bijgenomen want het was plezant om s' morgens te ontbijten wanneer je er zelf zin in had , Senseo koffiezet op de kamer , alsook waterkoker en eierkoker ( kun jezelf bepalen hoe je je eitje wilt ) restaurant was uitstekend , heel lekker en vlotte bediening , was met aparte ingang . parkeren kan gratis in de straat maar de B&B ligt wel nabij het centrum

Kamertip: er zijn twee kamers per verdieping ( 4 kamers in totaal )
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank infoN410UI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 juni 2016

Klant sedert lange tijd ben ik hier nog nooit ontgoocheld geweest. Eerlijke, VERSE, smakelijke keuken dank zij Martine en René in een gezellig kader. Een super vlotte bediening met een persoonlijke toets voor iedereen dank zij Nathalie ! Hier voel je je écht Welkom. Voor elk wat wils op het bord én een mooie wijnkaart bovenop. wat meer wensen ?! Een absolute aanrader !

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank PhilippeLeplae
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2013

In het centrum van La Roche gelegen. Nette kamers met alle voorzieningen. Je moet wel zelf je ontbijt klaar maken, maar je krijgt iedere dag genoeg verse producten zodat je er ook je middagmaal mee kan maken. 's Avonds kan je dan lekker gaan eten in één van de vele lekkere restaurantjes in La Roche. La Fontanella heeft ook een eigen restaurant die prijs-kwaliteit wel te doen is, maar er zijn betere restaurants in La Roche.

Datum van verblijf: juli 2013
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Christophe A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken