Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (47)
Beoordelingen filteren
47 resultaten
Waardering van reizigers
16
12
11
4
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
16
12
11
4
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 47 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juni 2018

Dit jaar de 9 de keer verblijf in dit hotel ; zoals in vorig schrijven 2017 steeds welkom geweest ;uitbater vroeg toen zelfs om onze goede ervaringen hier te delen .
DAT HEB IK GEDAAN MAAR WIL HET LATEN VERDWIJNEN

Na lang overdenken schrijf ik nu ook onze negatieve ervaring op , want na 9 jaar verwacht je dit niet .
Maar na een beetje kritiek van ons op een volgens mij beleefde manier ; zijn we via een heel boze en onbeleefde mail de deur gewezen ; een mail met duivel icoontjes en heel veel uitroepingstekens en onvriendelijke smiley icoontjes ; en de melding dat er geen plaats meer was voor ons in zijn hotel en dat we maar op zoek moeten gaan naar een ander hotel ; Van een hoteleigenaar verwacht je zoiets niet en dit na 9 jaar .
We zijn zelf altijd correct geweest . We waren er 4 dagen en kregen de laatste dag verrimpelde en oude broodjes , dat doe ik zelfs thuis niet .Eerlijk ; we waren die morgen maar meer met ons tweetjes , maar er bestaat nog altijd iets als zelfbakbroodjes als er geen bakker komt . Er waren nog een paar andere opmerkingen maar deze wil ik nu ook niet opschrijven ; de uitbater kreeg ze op mail .
Ons verblijf was zeker niet zoals andere jaren , jammer van de mama want ze is herstellende van een val . Misschien was dat iets teveel voor hem maar dat moet je niet uitwerken op gasten .

Jammer Jeannot dat het tussen ons zo moet eindigen ,want zo ben je trouwe klanten kwijt en op die manier verlies je er nog als ik de andere reacties zie
ik wilde dit eerst niet doen ; dus hierop zetten ;;; maar je mail naar ons ........dat zette mij tot nadenken en ik vind dat we dit niet verdienen om zo behandeld te worden

Kamertip: geef geen kritiek want dit wordt niet in dank afgenomen
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank anniedujardin2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 april 2018 via mobiele applicatie

Wij gaan heel vaak naar La Roche en telkens verblijven wij in een ander hotel. Deze keer besloten we om in dit hotel te verblijven voor 2 nachten.

We kregen kamer 5 en 6 ter beschikking. In de badkamer van kamer 5 waren er overal lieveheersbeestjes. De hotelbaas kwam kijken en vertelde ons dat de kuisvrouw die ochtend de badkamer was vergeten te stofzuigen omdat de ruit openstond voor de verluchting en dat ze zo naar binnen zijn gevlogen. Dus besloot hij zelf om de badkamer te stofzuigen. De hotelbaas liet zelfs de stofzuiger (die enorm stonk, waarschijnlijk de filter NOOIT ververst) op de gang ingeval ze terug binnen zouden komen.

Om 22 uur kwamen wij terug naar de kamer na een wandeling en de badkamer was opnieuw vol lieveheersbeestjes. Dus hebben wij zelf om 22 uur de badkamer helemaal mogen stofzuigen.

HYGIËNE 0 !! Zowel kamer 5 als 6 waren niet proper. De zeer kleine handdoeken (met gaten) werden niet ververst.

Een kamer die 90 euro kost maar wij hebben er 87 euro mogen voor betalen omdat de hotelbaas al “ iets “ van de prijs had afgedaan is dit het ZEKER NIET WAARD !!

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank StefanieM1647
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2017

Wij zijn onverwacht gaan eten in het Restaurant van dat Hotel. Kunnen dusniets meer vertellen over de accomodatie. De lunch is middelmatig maar de plezante dame die opdient maakt veel goed . De huiswijn is niet slecht

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank janaor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2016 via mobiele applicatie

Voor één nachtje verbleven in dit hotelletje. Het is een klein hotel dat kneuterig aandoet. Kamers zijn gedateerd, sanitair oud maar het is wel redelijk schoon. Het ontbijt in de eetzaal was prima en redelijk uitgebreid. De eigenaren zijn vriendelijk. Het hotel heeft aan de achterzijde een eigen parkeerplek.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank timhV8384NE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2015

Pluspunten: locatie vlak bij het centrum, lekker ontbijt en een goed matras. Minpunten: zwaar gedateerde, erg kleine kamer en badkamer en de te hoge prijs die daarvoor berekend werd (90 eruo per nacht).

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Arjen_Arjen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken