Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 76
Agoda.comUS$ 76
eDreamsUS$ 76
StayForLong
Vio.com
Etrip
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (50)
Beoordelingen filteren
50 resultaten
Waardering van reizigers
7
23
11
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
7
23
11
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 50 beoordelingen
Beoordeeld op 27 december 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel is super goed de mensen zijn heel vriendelijk het ontbijt is heel verzorgt en je een ruime keuze voor te eten we hebben super goed geslapen de bedden zijn zalig we komen zeker terug een aanrader voor iedereen

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank jennypatje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 augustus 2017 via mobiele applicatie

We hadden geen te hoge verwachtingen bij dit 2* hotel, maar het viel al bij al nog meer tegen dan voorzien. Een achteraf-kamertje, gelegen in een bijgebouw, donker en niet verlucht, piepklein en krakkemikkig in elkaar geflanst... de service van de eigenaar maakte een deel goed, maar eigenlijk niet aan te raden voor boekingen langer dan 1 nacht. Misschien liggen onze eisen een beetje hoger in de markt, maar ondanks zijn perfecte ligging zal ik hier niet meer boeken.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kurtverbeke3
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 mei 2017

S morgens een goed onbijt een beetje van alles .
De kamers zijn goed maar bedden beetje hard.
Je ben daar direckt in de winkelstraat.
In de straat zijn er goede restaurants en tea rooms .
Voor uitstap kun u naar kasteel er zijn ook campings dicht bij

Kamertip: Kamer 11 op eerst verdiep uit zicht op de winkelstraat
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank Martin D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 maart 2017 via mobiele applicatie

Een gewoon hotel met meer dan goede service en klantvriendelijkheid. De kamers zijn gedateerd maar wel schoon . Elke dag schoon linnen en schone kamer. In de omgeving voldoende recreatie en uitgaansgelegenheden.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Parondon
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 oktober 2015

Best verzorgd hotel met propere mooie kamers; Zen quotering meer dan waard.
Zeer vriendelijk en aangenaam personeel. Op de kamer is alles aanwezig. Wij hadden een 2 persoons kamer met aparte badkamer met inloopdouche, gelegen aan de straatkant en toch geen invloed van straatgeluiden.

Kamertip: 21 is een zeer mooie kamer!
Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank mariov847
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken