Het is voor mijn vrouw en mij een raadsel hoe dit hotel zijn 4 sterren haalde. Zoals in vorige recensies vermeld heeft dit hotel een dringend opknapbeurt nodig. Dit geldt vooral voor de kamers. Wij noteerden voor onze kamers volgende werkpunten:
Enerzijds denken we aan meer opbergruimte. Een grotere kleerkast (deze volstaat maar voor 1 persoon, wanneer je er als koppel logeert is het nogal vervelend). Dit kan o.m. door de door het salonnetje ruimte te gebruiken...;
Anderzijds dient de plaats van het niveauverschil verzet te worden. In het midden van de kamer zetten is door het valrisico ronduit gevaarlijk (mijn vrouw spreekt uit ervaring).
Buiten de kamers denken we aan het volgende:
Enerzijds de balkons aan de kamers renoveren. We denken vooral aan het grond. Wanneer je nu erop gaat kan je er zo van uitvallen;
Anderzijds minstens 1 vuilbak in de tuin plaatsen om minstens de uitwerpselen van de honden in te zetten.
De tuin (net naast de Ourthe), de badkamer in de kamer, de familiale ontvangst en de aangeboden faciliteiten (waaronder een speelpleintje voor de kinderen) horen bij de positieve punten die nu 3 sterren rechtvaardigen. Om de 4 sterren te houden is meer werk nodig.Meer
- Gratis parkeren
- Zwembad