Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 110
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 103
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 27/06/22
Priceline
US$ 112
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 110
TravelocityUS$ 110
eDreamsUS$ 103
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (225)
Beoordelingen filteren
225 resultaten
Waardering van reizigers
63
97
42
16
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
63
97
42
16
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 225 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2021

Het hotel is hopeloos veroudert kamers zijn echt niet meer up to date ook de inrichting van lobbie en bar zijn in verval ik moet wel zeggen de keuken is gewoon goed maar wij hadden een arangement en hadden 2 vrienden op bezoek die bleven eten ze namen de menu 50 euro dit was er over het was goed maar de mensen hadden nog honger dit kan niet voor zo een stevige prijs je moet eens kijken wat je in hotel panorama voor 38 euro krijgt in bouilion de tuin is een meerwaarde maar misschien na stevige renovatie en herbekijken restaurant menu's en prijzen dit moet beter kunnen het hotel heeft potentieel doe er iets mee

Kamertip: Momenteel zou ik hier niet meer komen prijs kwaliteit niet in balans
Datum van verblijf: september 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 364leav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2021

Dit hotel gaf ons een warm gevoel, dankzij de familiale ontvangst en het authentieke interieur. De ligging was ideaal voor ons, rustig en toch dicht bij alles wat je nodig hebt voor een Ardennen-vakantie. Het was eigenlijk wel leuk om te ontbijten op de kamer (dankzij de Corona-maatregelen). Misschien is dit iets om blijvend aan te bieden. Het eten die jullie aanbieden is ook heel lekker. Bedankt om ons met de glimlach te ontvangen. Wij kijken er naar uit om eens terug te komen in de zomer.

Datum van verblijf: december 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank PazFL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2021

Dit was zowaar het enige hotel in gans de streek die een hond toeliet en een laadpaal had. Twee zaken die voor ons het reizen stukken makkelijker maken. Bovendien was het eten ook heerlijk en de bediening uitstekend! Daar gaan we zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank clovissix
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2021 via mobiele applicatie

Kamers op hun website zijn niet de oubollige kamers die je in werkelijkheid krijgt. Wij kregen een 2 persoonskamer aan de straatkant. Deze kamers zijn dringend aan vernieuwing toe. Veel lawaai, vuil, versleten. Oud toilet, oude badkamer.
We hebben daar ook diner gegeten. Omwille van corona werd het eten op de kamer geserveerd. We hadden keuze uit de volledige menukaart + nog enkele suggesties van wild. Eten was niet overweldigend. Ook koud toen het ons geserveerd werd.
Ontbijt was aanvaardbaar maar zeer beperkt. 1 luxebroodje per persoon, een 2e kreeg je niet. Bij uitchecken vroegen ze ook niet hoe het geweest was, indien ze dit zouden gevraagd hebben had ik deze recensie niet geschreven.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JonasB493
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2020

Het was voor een nacht en alles was in orde!
Heb heerlijk gegeten in het restaurant, de kamer was in orde en ook had ik geen last van geluiden van andere gasten. Door taalgebrek was de communicatie iets minder.

Datum van verblijf: oktober 2020
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Elstjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken