Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch”
Beoordeling van Les Nymphes

Les Nymphes
Geclassificeerd als nr. 10 van 38 Restaurants in La Roche-en-Ardenne
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je in de buurt bent, moet je hier zeker heen gaan. Mooie presentatie, kwaliteitsvolle producten, vlotte en vriendelijke bediening. Ben zelf heel kieskeurig, maar dit was echt goed. Côte à l'os perfecte garing, scampis mooi proper, lekker ditje en datje.. In één woord: fantastisch!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank NatachaO59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (19)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 19 beoordelingen

10 juli 2019 beoordeeld

Vriendelijke bediening ( tweetalig). Gezellig terras , heerlijke gerechten voor de juiste prijs. Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Kristel L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening. Aangenaam terras met verschillende lounge sets. Lekker en verzorgd eten. Propere toilet.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank WeslyD8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2019 beoordeeld

we wisten dit restaurant absoluut niet zijn, hoewel we la roche goed kennen
toevallig gevonden via google
erg leuk terras (ligt langs straat maar passeert amper iemand)
ook afgesloten speeltuintje, erg tof voor de kinderen
uiterst vriendelijke gastvrouw
eten niet wow, maar toch erg lekker en zeker zijn prijs waard!

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank stef v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een klantvriendelijkheid. Meteen Vlaams spreken. Tafels bij elkaar zetten omdat we met 8 waren. Goed begin. Voorgerechten weinig keuze, en dan de standaard keuzes. Maar de kaart van hoofdgerechten zag er veelbelovend uit. En het resultaat echt top!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank HanneC234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Les Nymphes bekeken, bekeken ook

La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
 
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
 

In Les Nymphes geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.