Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
La Roche-en-Ardenne
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een mooie, robuuste ruine in een prachtig landschap.

Mooie ruïne, gelegen op een rots midden in het stadje La Roche en Ardenne. Vanuit elke hoek in het ... meer lezen

Beoordeeld op 26 augustus 2019
Erik L
,
Eindhoven, Nederland
Robby&Nancy

Heerlijk vertoeven in La Roche en dan in het donker het kasteel bewonderen met het spook , altijd ... meer lezen

Beoordeeld op 19 augustus 2019
Nancy D
,
Dendermonde, België
Lees alle 261 beoordelingen
  
Beoordelingen (261)
Beoordelingen filteren
261 resultaten
Waardering van reizigers
44
112
74
22
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
44
112
74
22
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 261 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juni 2019 via mobiele applicatie

Al meerdere kastelen bezocht en bij deze waren we snel rond. Wel mooi uitzicht. Met ardenne etape kaartje krijg je 0.50cent korting pp. Twas nog 7 euro. Er is ook een valkenshow. En een bar om iets te drinken. Als je hier bent moet je het wel bezoeken.

Datum van activiteit: juni 2019
1  Bedank 595elsv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2019 via mobiele applicatie

Mooie locatie, echter is de informatievoorziening beperkt. Het kasteel geeft een mooi uitzicht over La Roche-en-Ardenne, maar biedt weinig andere activiteiten.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank ivorymast
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 mei 2019

Zo'n 30 jaar geleden bezocht en het is nog steeds een interessante site. Spijtig genoeg staan er nauwelijks bordjes met wat uitleg.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank daguitstapper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2019

interessante kasteelruïne hoog boven de stad met mooi uitzicht.
indrukwekkende geschiedenis. Geen horecavoorzieningen maar je kan overal op en in. Prima foto-object.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Albert1932
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 maart 2019

Van de buitenkant ziet het er indrukwekkend uit, alleen bij het betreden is het minder interessant. Het is een stenen ruïne, waar je ongeveer voor 10 minuutjes rond kan lopen, maar er valt verder niet bijzonder veel te zien of te doen.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Matthijs N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken