Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig klein restaurant met prima keuken”
Beoordeling van Le Clos Rene

Le Clos Rene
Geclassificeerd als nr. 21 van 43 Restaurants in La Roche-en-Ardenne
Gegevens restaurant
1 april 2019 beoordeeld

In het restaurant van La Fontanella ( erboven is een B&B ) word je enthousiast ontvangen . Er is een uitgebreide kaart met veel locale suggesties en een mooie wijnkaart. Goed advies van de lieve dame in de bediening. Echt gezellig familierestaurant. Heerlijk gegeten.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Albert1932
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (8)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 8 beoordelingen

16 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime keuze uit zoete en hartige pannenkoeken. Grote tafel voor groepen met gezellig haardvuur. Ideaal na een stevige wandeling.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Voyage476578
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een fikse wandeling van 3u hadden we zin in een pannekoek, kwamen uit op dit adresje en een voltreffer wat de pannekoeken betreft. Lekkere hartige pannekoek. De warme chocomelk was gewoon een zakje cecemel vermoed ik, een echte chocolademelk had hier misschien wel gemogen alsje 3.20 euro aanrekend. Dit is ook het enige minpunt. Heel lekkere pannekoek gegeten naast de speciale kachel.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank DiegoVanparys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2018 beoordeeld

Goede stop voor een pannekoek met koffie of lichte lunch. Ligging noch interieur speciaal. Bediening vriendelijk maar duidelijk onervaren en laat wel eens een steekje vallen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Romain V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2018 beoordeeld

Na een lange wandeling kwamen we aan bij Le Clos René. Leuk om buiten te zitten en nog verder te kunnen genieten van de natuur. We hebben er een paar lekkere pannenkoeken gegeten. Er was een goede service, niet lang moeten wachten en de mensen waren vriendelijk.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank plompke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Clos Rene bekeken, bekeken ook

La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
 
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
 
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
La Roche-en-Ardenne, Belgisch Luxemburg
 

In Le Clos Rene geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding