Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Vio.com
StayForLong
Booking.com
eDreams
alle 6 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (213)
Beoordelingen filteren
213 resultaten
Waardering van reizigers
25
71
56
33
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
25
71
56
33
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 213 beoordelingen
Beoordeeld op 4 april 2021

Mooie kamer met relatief kleine minder comfotabele bedden. Goed restaurant in half pension met voldoende variatie. Restaurant vlot bereikbaar. Matig keuken in half pension. A lka carte uitstekende maaltijden.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank willemv595
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 december 2020 via mobiele applicatie

Onvriendelijke buffetjuffrouw, ontbijt wordt onvolledig op een plateau gekwakt, tafels niet afgeruimd, zaalmeester onkundig en uiterst onbeleefd, een aanvraag om een dieet bij de boeking wordt genegeerd zodat er geen eten is voorzien, teveel aangerekende maaltijden worden pas 2,5 maand na verblijf terugbetaald, klachten worden niet au serieus genomen. Een afknapper!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank miekedupke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 oktober 2020 via mobiele applicatie

Het verblijf voldeed volledig niet aan de verwachtingen zoals het online wordt weergegeven.

Vaststellingen:

- De kamer die ons werd voorgesteld, was niet proper. Talrijke spinnenwebben en samengepakt stof onder chauffage, schimmel in de douche, doucheknoppen waren half kapot, afvoer van water liep niet goed, bruine vlekken en gaten in het plafond.

- Het buitenzwembad lag er ook niet proper bij. De sproeiers voor we in het water gingen werkten niet. Het zwemwater werd niet gefilterd. M’n vriendin zwom letterlijk tussen de watertorren. De grond van het zwembad had ook dringend een schrobbeurt nodig.

- Het ‘diner’. Bij aankomst van het restaurant stonden we al niet op de reservatielijst. De ober was wel vriendelijk en gaf ons direct een plaatsje op het terras. Hij nam vlug een bordje mee vanop een gedekte tafel binnen met twee halve sneedjes brood en een botertje. Het bestek was vuil. Ik vroeg een cola maar er zat geen prik meer in. We wisten totaal niet wat we gingen voorgeschoteld krijgen. We kregen geen menukaart. In andere Weekendesk-hotels met diner kregen we altijd een klein menukaartje met 2 à 3 keuzes om uit te kiezen. De ober bracht ons vervolgens een soepje en nadien het hoofdgerecht die er niet echt smakelijk uitzag en al evenmin smaak bevatte. We konden het niet meer aanzien en gingen naar de receptie om uit te checken.

We gaan normaal niet zo snel klagen maar in dit hotel volgde de ene teleurstelling op de andere. Het was totaal niet hetgeen we verwacht hadden.

We hebben meermaals met Weekendesk reservaties geboekt, nu ook dit hotel maar deze reservatie was toch wel een grote ontgoocheling.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank gianniboone
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2020

De kamer was echt klein, kleine badkamer maar efficiënt ingericht. Kamer stonk bij het betreden maar na verluchting geen last meer van gehad. Het personeel is heel vriendelijk. Overal handgel voorzien en de nodige maatregelen. Het ontbijt niet echt om over naar huis te schrijven. De maaltijden die ik heb genomen in de taverne echter waren zeer lekker en meer dan voldoende.
De afstand naar het centrum is een kwartier te voet langs niet -verharde, veel gebruikte weg. Opletten geblazen. Prachtige omgeving.

Datum van verblijf: september 2020
1  Bedank duffydaf
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Chaos voor ontbijt door Corona,ontbijt was lekker,maar duidelijk een te kort aan personeel om af te ruimen waardoor de mensen met hun volle schotel stonden zonder vrije tafel te vinden.Hierdoor begonnen er natuurlijk zelf af te ruimen(toch gevaarlijk door Corona)Avondeten was verscheidene keren ronduit slecht en dikwijls koud .Ook hier weer personeel te kort voor vlotte bediening.Het hotel is gelegen in een groot park aan de ourthe,mini golf,tennisterrein en zwembad omgeving heel mooi.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank minouchke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken