Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
alle 9 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (196)
Beoordelingen filteren
196 resultaten
Waardering van reizigers
24
68
52
29
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
24
68
52
29
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 196 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Chaos voor ontbijt door Corona,ontbijt was lekker,maar duidelijk een te kort aan personeel om af te ruimen waardoor de mensen met hun volle schotel stonden zonder vrije tafel te vinden.Hierdoor begonnen er natuurlijk zelf af te ruimen(toch gevaarlijk door Corona)Avondeten was verscheidene keren ronduit slecht en dikwijls koud .Ook hier weer personeel te kort voor vlotte bediening.Het hotel is gelegen in een groot park aan de ourthe,mini golf,tennisterrein en zwembad omgeving heel mooi.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank minouchke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Last minute snel hier geboekt omdat weekendesk onze eerste boeking in een ander hotel had overboekt. De regio La Roche sprak ons aan. Floreal valt tegen, kleine kamer, zeer verouderd en er hangt constant een rioolgeur in kamer en badkamer. Ook de hygiëne laat te wensen over, vloer is vuil, wc en douche vuil, lavabo loopt niet door, de helft van de verlichting werkt niet m. Voor koppels die een leuk weekendje weg voorzien is dit ten sterkste af te raden. Ontbijt zeer basic.
Voor deze prijs vinden we beter! Wij komen niet terug.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 242ellyl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij hebben hier 1 nachtje gelogeerd op zondagavond en kregen korting op de prijs van de kamer. De kamer zelf was klein maar proper, en een grote badkamer. Dus voor de prijs die we betaalden konden we zeker niet klagen. Het ontbijt in tijden van Corona was ook inorde. Bij het inchecken krijg je een formulier en dat moet je dan afgeven smorgens aan het ontbijt. Je hebt keuze uit pistolets, , boterhammen, stokbrood, croissants, chocolade broodjes, kaas, salami, hesp, gekookt eitje,... kortom, best oké. Wel jammer dat ze in de eetzaal de tafels niet kwamen afruimen. Mensen die wat later kwamen ontbijten moesten daardoor plaatsnemen aan een gebruikte tafel.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Steluitbeerse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2020 via mobiele applicatie

Een kamer van 500€ voor twee nachten voor een koppel met twee kinderen is voor ons heel zwaar overbetaald voor een gedateerde, muffe, piepkleine, oververhitte zolderkamer met vier bedden (waarvan twee niet opgemaakt), een geurende badkamer, heel onvriendelijk personeel, een amateuristische organisatie van het ontbijt (als je niet om 8u aan de deur staat, riskeer je een wachtrij - letterlijk - tot buiten), slechte regeling van reservatie van het zwembad (we mochten slechts 1 uur zwemmen op de drie dagen).
Het leek eerder op een pension voor jeugdkampen of schoolreizen... jammer van de verdiende centjes, ik neem aan dat we voor dit geld véééél betere hotels konden vinden.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Dieter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2020

we kregen een klein zolderkamertje met een klein raampje waar het een kleine 40 graden was.De meubels waren aan vervanging toe en de airco/ verluchting werkte niet. Vanwege corona moest je reserveren voor het zwembad maar die was al volzet voor de komende dagen. De directrice was zeer onprofessioneel en was niet van plan om ons een alternatief aan te bieden en nam mijn klacht niet serieus. buiten dat mvr geen mondmasker droeg was ze zeer onvriendelijk en wou zelf weglopen toen ze haar gelijk niet kreeg. ik heb mijn geld terug geëist en terug naar huis gegaan.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank runner1101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken